Aktualno

ZA POČETNIKE Županijski Centar za poduzetništvo organizira Google radionice

coding 924920 1280

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira dvodnevne besplatne radionice na temu Google ads i Google business profile za početnike. Prva radionica će se održati u Dubrovniku, 12. i 13. travnja u 9 sati (Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik). Druga radionica održat će se u Pločama, 15. i 16. travnja s početkom u 9 sati (Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče)

U današnjem digitalnom svijetu, prisutnost na internetu je neophodna za svaku tvrtku ili obrt koji želi biti uspješan. Google Ads i Google Business Profile dva su moćna alata koja vam mogu pomoći da povećate vidljivost svoje tvrtke ili obrta na internetu. Google Ads oglašavanje je odlično za brzo postizanje vidljivosti na internetu, dok je Google Business Profile važan za izgradnju povjerenja i reputacije tvrtke.

Na ovoj dvodnevnoj radionici naučit ćete sve što trebate znati o ovim alatima i kako ih koristiti za postizanje svojih poslovnih ciljeva. Radionice su namijenjene svima koji žele naučiti kako koristiti Google Ads i Google Business Profile za privlačenje novih kupaca i posebno su korisne za tvrtke i obrte koji žele povećati promet na svojoj web stranici, privući nove kupce i poboljšati svoju online prisutnost.

Predavanje će održati Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Broj polaznika je ograničen, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem poveznica za radionicu u Dubrovniku i radionicu u Pločama ili putem e-maila czp@czp.hr (Dubrovnik), ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr (Ploče).

Pročitajte još

MIGRANTI UKRALI VOZILO IZ SELA LOVORNO Policija upozorava: Konavljani, zaključavajte vozila!

Ivana Mijić Vulinović

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je sutra bez struje?

Dulist

U godinu dana ‘ulovljeno’ gotovo 5 tisuća krivotvorenih novčanica eura

Dulist