DuList IN

ZA LUDE IZLASKE Koliko ‘koštaju’ Severina, Vlatka Pokos, Jelena Veljača…

Pokos Severina Sopek

Jeste li se ikad zapitali koliko ‘estradnjaci’, odnosno – poznate hrvatske zvijezde, dobivaju novaca za pojaviti se na nekog važnom društvenom događaju? Možda bolje da sjednete na stolicu.

Krenimo od ‘najjače’ – Severina, kako navodi 24sata, ima najveću cijenu – za koncerte za sebe i bend naplaćuje 150 tisuća kuna.

Organizatori evenata tvrde da za pojavljivanje na nekoj gala promociji traži od 75 tisuća do 100 tisuća kuna. Navodno za promoviranje brenda na svojim društvenim mrežama također traži novac, dok njen menadžer Tomislav Petrović tvrdi drukčije, a iznos nije hti oreći pozvavi se na poslovnu tajnu.

Sljedeća zvijezda koja traži pozamašan iznos za pojavljivanje na eventu na kojem im je zadatak pozirati fotografima i čavrljati s posjetiteljima ispijajući koktel je Jelena Veljača. Glumica, spisateljica i producentica za pojavljivanje na promocijama brenda za uljepšavanje tražila je 20 tisuća kuna. Taj je iznos bez većih problema dobivala u vrijeme popularnosti sapunica u kojima je glumila ili im bila scenaristica. Danas je zbog visoke cijene rijetko tko angažira.
I Renata Sopek drži visoku cijenu na zvjezdanom cjeniku. Fitness guruica za svoj dolazak traži oko 8000 kuna, no inzistira da ne bude samo ukras večeri, nego i da nastupi kao voditeljica. Tarik Filipović dolazi pak samo ako može nastupiti kao voditelj. Garantira ludu zabavu ako je autor scenarija na promociji. Ta usluga organizatora će stajati 20 tisuća kuna, a glumac često povede i suprugu Lejlu.

Lana Jurčević za pojavljivanje traži 3500 kuna. U cijenu nudi svoj dolazak, a može i otpjevati pjesmu sa svojeg repertoara. Nakon što ju je tadašnji suprug Josip Radeljak izbacio iz svojeg stana na Cvjetnom trgu prije devet godina, Vlatki Pokos naglo je narasla cijena. Postala je najtraženija žena u državi. Vlatka je danima mudro šutjela o prekidu s Dikanom i skrivala se od javnosti. Tako si je dizala cijenu, a kad je konačno progovorila, za intervju je dobila 200 tisuća kuna! Tada joj je porasla cijena i za voditeljske angažmane. Za vođenje festivala uzimala je po 9000 kuna.

Po tisuću kuna dobivaju i novopečena TV zvijezda Andrea Andrassy, koja se trenutačno natječe u kulinarskom showu ‘Celebrity MasterChef’, te manekenke Iva Jerković i Ecija Ivušić.

Detaljnije o ovoj temi čitajte ovdje.

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist