DuList IN

KAD STUDENTI KUHAJU Upoznavanje različitih kultura kroz dobru ‘klopu’

ESN razmjena studenata Kuhanje Eurodinner

Događaj koji je okupirao pozornost ne samo članova organizacije ESN Dubrovnik, već i samih studenata s razmjene, jest Eurodinner2 koji se u srijedu s početkom u 18 sati održao u Time Out caffeu.

Studenti iz Italije i Slovačke, svaki na svoj način, svoja su kulinarska umijeća uz popratne zvuke izvorne glazbe iskoristili kako bi nas upoznali s svojom kulturom.

Inače, među studentima najviše ima Talijana i Poljaka, a od ostalih tu su Slovaci, Česi, Gruzijci, Španjolci, Francuzi, Slovenci, Latvijsci, Litvanci te Rumunjci.

Joanni Poctowoj iz Poljske se najviše sviđaju druželjubivi ljudi, lijep grad i to što svi pričaju engleski, dok Simona Lukošaityte iz Litve obožava krajolik i pozitivu studenata s kojima se druži, otkrivamo na Eurodinneru!

Eurodinner je kontinuirani događaj kojim studenti s razmjene pokušavaju ostaviti upečatljiv dojam kako bi budući naraštaji erasmusovaca izabrali baš njihovu zemlju za studiranje i zabavu.

Cijeli bataljon zainteresiranih ESN Dubrovnik očekuje i na Erasmus+ Info Panelu u petak (15.travnja) s početkom u 16:00 sati u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

Svi studenti koji žele studirati ili obavljati stručnu praksu u inozemstvu će doći na svoje. ESN Dubrovnik je tu da studentima ponudi odgovor na svako pitanje i približi im ‘budućnost bez granica’. Iz prve ruke doznajte iskustva domaćih i stranih studenata koji su na razmjeni već bili te sve informacije vezane uz Erasmus+ natječaj!
U Dubrovniku trenutno živi pedeset Erasmus studenata iz četrnaest Europskih država.

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist