DuList IN

KAD STUDENTI KUHAJU Upoznavanje različitih kultura kroz dobru ‘klopu’

KAD STUDENTI KUHAJU Upoznavanje različitih kultura kroz dobru 'klopu'

Događaj koji je okupirao pozornost ne samo članova organizacije ESN Dubrovnik, već i samih studenata s razmjene, jest Eurodinner2 koji se u srijedu s početkom u 18 sati održao u Time Out caffeu.

Studenti iz Italije i Slovačke, svaki na svoj način, svoja su kulinarska umijeća uz popratne zvuke izvorne glazbe iskoristili kako bi nas upoznali s svojom kulturom.

Inače, među studentima najviše ima Talijana i Poljaka, a od ostalih tu su Slovaci, Česi, Gruzijci, Španjolci, Francuzi, Slovenci, Latvijsci, Litvanci te Rumunjci.

Joanni Poctowoj iz Poljske se najviše sviđaju druželjubivi ljudi, lijep grad i to što svi pričaju engleski, dok Simona Lukošaityte iz Litve obožava krajolik i pozitivu studenata s kojima se druži, otkrivamo na Eurodinneru!

Eurodinner je kontinuirani događaj kojim studenti s razmjene pokušavaju ostaviti upečatljiv dojam kako bi budući naraštaji erasmusovaca izabrali baš njihovu zemlju za studiranje i zabavu.

Cijeli bataljon zainteresiranih ESN Dubrovnik očekuje i na Erasmus+ Info Panelu u petak (15.travnja) s početkom u 16:00 sati u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

Svi studenti koji žele studirati ili obavljati stručnu praksu u inozemstvu će doći na svoje. ESN Dubrovnik je tu da studentima ponudi odgovor na svako pitanje i približi im ‘budućnost bez granica’. Iz prve ruke doznajte iskustva domaćih i stranih studenata koji su na razmjeni već bili te sve informacije vezane uz Erasmus+ natječaj!
U Dubrovniku trenutno živi pedeset Erasmus studenata iz četrnaest Europskih država.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist