DuList IN

[ZA DAVORA GJIVA GJIVOJA] Klapska pjesma odjeknula Sponzom, večer oplemenili i Buco i Srđan

Moj Đivo je stalno bio s pjesmom i zato ćemo mu pjevati u čast – klapa Maestral, klapa Subrenum i klapa Nava. I naravno, njegovi Buco i Srđan. Kako je i zaslužio i dvadeset godina imao u svom đardinu – rekao nam je Srđan Gjivoje pred prekrasnu večer Ponoćne serenade posvećenu njegovom pokojnom bratu Đivu.
SastaLa se, zaista, stara klapa i – neka je, kako se to radilo dvadeset i više godina.

– Svake se godine ‘klapa’ sastajala u Điva u đardinu. Bili su to prekrasne muzičke večeri s vrhunskim klapama – Subrenum, Maestral, Nava… Moj brat, koliki je god bio businessman, bio je i veliki zaljubljenik u muziku. Vizionar i kreativac! Volio je pjevati – dodao nam je Srđan Gjivoje.

Davor Gjivo Gjivoje, jedan od najvažnijih stručnjaka na ovom polju u Dubrovniku, bio je pionir brojnih inovacija u turizmu koji je bio i ostao jedna od najvažnijih gospodarskih djelatnosti Hrvatske. Uz visoku naobrazbu okrunjenu magisterijem na prestižnoj Harvard Business School, svoju karijeru, koja je počela davne 1962. godine u turističkoj agenciji Atlas, usmjerio je na stvaranje revolucionarnih doprinosa razvoju turizma.

Vrijednosti njegovih ostvarenja prepoznao je i sam Grad Dubrovnik, dodijelivši mu 2008. godine nagradu za životno djelo za značajan doprinos u razvoju turističkog gospodarstva i promociji Dubrovnika u svijetu.

 

Pročitajte još

Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik? Raznovrsni program u danima pred nama!

Dulist

DEVETOGODIŠNJI ‘QUARTER HORSE’ Divine – novi član u ergeli Kojana

Dulist

Dubrovkinja Jelica Boto i Korčulanka Matea Alduk ušle u MasterChef kuću!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija