DuList IN

VUK I ‘LOVAČKE PRIČE’ Pogledajte koji se gastro događaj sprema u Konavlima!

VUK I 'LOVAČKE PRIČE' Pogledajte koji se gastro događaj sprema u Konavlima!

Agroturizam Konavle organizira gastro vikende pod nazivom ‘Zimski gusti u Konavlima’ kada će tri konavoska agroturizma u tri uzastopna vikenda u veljači pripremat zimske jelovnike uz prigodne gastro događaje.

U ovoj manifestaciji sudjeluju agroturizam Kameni Dvori, Cadmos village i Seoska kuća Čilipi. Gastro tema ovogodišnjih Zimskih gusta je ‘Lovačke priče’, a ova manifestacija održava se 11. i 12., 18. i 19. i 25. i 26. veljače. Dio ostvarenih prihoda agroturizmi će uplatit u humanitarne svrhe Ligi protiv raka Dubrovnik.

Prvi gastro događaj održat će se u subotu, 11. veljače u 18 sati u agroturizmu Kameni Dvori u Lovornom, a tema je romantična večer ‘U susret Valentinovu’. ‘Konavoska večer craft pive i Rock’n rolla’ održat će se u nedjelju, 19. veljače u 18 sati u Seoskoj kući u Čilipima. Gastro radionica pod nazivom ‘Delicije iz konavoskih dubrava’ održat će se 25. veljače u 18 sati u Cadmos Village-u u Komajima, a gost večeri biti će Jadranka Ničetić.

– Ovo je prvi korak u predstavljanju jedne nove konavoske priče koju smo nazvali ‘Zimski gusti u Konavlima’. Pripremat ćemo tradicijske menije po prigodnim cijenama, a svaki od agroturizama će svaki vikend imati u ponudi i jedan lovački meni, kod svakoga različit – rekao je Ivo Mujo, vlasnik agroturizma Kameni dvori.

Pročitajte još

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist