DuList IN

NE PROPUSTITE GASTRO MANIFESTACIJU ‘Ljubavni’ meniji uz dan zaljubljenih!

NE PROPUSTITE GASTRO MANIFESTACIJU 'Ljubavni' meniji uz dan zaljubljenih!

Dubrovački restorani pripremili su uz Valentinovo posebne ‘ljubavne’ menije za parove koji za romantičnu večeru odaberu njihove lokale.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika gastro –manifestaciji u mjesecu zaljubljenih pridružilo se petnaest dubrovačkih restorana, a u njihovoj ponudi zaljubljeni će moći uživati od 11. do 14. veljače.

Za zaljubljene, ali i sve ostale goste u ponudi restorana naći će se raznovrsni i maštoviti meniji smišljeni kako bi rasplamsali ljubav i ugodili nepcima svih koje će tijekom predstojećeg vikenda izvesti svoju najdražu ili najdražeg.

Inače, naš grad prošle je godine ponovno prepoznat kao jedna od najromantičnijih svjetskih destinacija i u društvu je Pariza, Dublina, Edinburgha, Cape Towna i brojnih drugih atraktivnih gradova. Za sve zaljubjene, bračne parove ili one koji tek kreću u romantične veze, Gastro dani za Valentinovo sjajna su prilika da svoju ljubav, privrženost i odanost potaknete probranim jelima i vinima u dubrovačkim restoranima.

U Gatro manifestaciju uključili su se Restoran Cafe Royal hotela Pucić Palace, Cantina Mexicana Chihuahua, restoran Dalmatino, restoran Domino, restoran Gusta me, restoran Horizont, restoran Kopun, restoran Langusto hotela Valamar Lacroma, restoran Marianno, restoran Orka, restoran Porat, konoba Pupo, restorani Taj Mahal u Gradu i u hotelu Lero, te restoran Takenoko.

Program uz Valentinovo dio je sveobuhvatnog programa Dubrovačkog zimskog festivala.

-Ne propustite primamljive menije i posebne cijene i počastite se uz Dan sv. Valentina! – poručuju iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Ponude provjerite na poveznici ispod članka.

Brosura (1)

Pročitajte još

Severina prije nastupa u Revelinu objavila video s aerodroma: ‘Ovaj čovjek me stalno prati’

Dulist

[ŽUPSKI PJAT] ‘Priče iz Mlina’ Vedrana Mezeija u mističnoj atmosferi stare mlinice obitelji Duper

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist