Aktualno

Vrtiprah, Glamuzina i Krile kandidati za rektora

DuList neslužbeno doznaje imena triju kandidata za novog rektora Sveučilišta u Dubrovniku.  To su prof.dr.sc. Vesna Vrtiprah, prof.dr. sc. Branko Glamuzina i dr.sc. Srećko Krile.

Iako se još nedavno spominjalo i ime prof.dr.sc Vlatka Lipovca, duList doznaje kako se njegova kandidatura nije pristigla.

Podsjetimo, u nedavno objavljenom razgovoru za DuList ,dugogodišnji rektor Mateo Milković, koji se povlači u rujnu, najavio je raspisivanje natječaja za novog čelnog čovjeka te visokoškolske ustanove. Milkovićev favorit je Vesna Vrtiprah:

 Nakon što se raspiše natječaj, tijekom svibnja obavit će se izbor novog rektora. Ja ostajem na dužnosti do 30. rujna ove godine. Odluku o najboljem kandidatu donijet će Senat, ipak ja kao rektor imam svoje promišljanje. Podržat ću profesoricu Vesnu Vrtiprah – istaknuo je tom prigodom rektor Milković. 

Pročitajte još

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

STIŽU BRITANCI Dubrovnik od kraja svibnja tri puta tjedno povezan s Londonom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija