Aktualno

Vrtiprah, Glamuzina i Krile kandidati za rektora

DuList neslužbeno doznaje imena triju kandidata za novog rektora Sveučilišta u Dubrovniku.  To su prof.dr.sc. Vesna Vrtiprah, prof.dr. sc. Branko Glamuzina i dr.sc. Srećko Krile.

Iako se još nedavno spominjalo i ime prof.dr.sc Vlatka Lipovca, duList doznaje kako se njegova kandidatura nije pristigla.

Podsjetimo, u nedavno objavljenom razgovoru za DuList ,dugogodišnji rektor Mateo Milković, koji se povlači u rujnu, najavio je raspisivanje natječaja za novog čelnog čovjeka te visokoškolske ustanove. Milkovićev favorit je Vesna Vrtiprah:

 Nakon što se raspiše natječaj, tijekom svibnja obavit će se izbor novog rektora. Ja ostajem na dužnosti do 30. rujna ove godine. Odluku o najboljem kandidatu donijet će Senat, ipak ja kao rektor imam svoje promišljanje. Podržat ću profesoricu Vesnu Vrtiprah – istaknuo je tom prigodom rektor Milković. 

Pročitajte još

PROVJERILI SMO ŠTO SE DOGAĐA NA LAPADSKOJ PLAŽI Uljepšavanje Copacabane ili betoniranje?

Dulist

Psi i dalje čekaju na Žarkovici! Ističe zadnji zadani rok…

Dulist

‘Jednom Grof – uvijek Grof’: Održana skupština specijalne jedinice, predsjednik Nikica Lazarević

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija