Aktualno

Komunalci u pohodu na gume u Čajkovićima

Nakon dojava građana da se u Čajkovićima, odnosno Čajkovića špilji nedaleko od ljetinkovca Bozdari stvara ilegalno odlagalište starih automobilskih guma i drugog smeća, komunalno redarstvo Grada Dubrovnika izdalo je nalog za čišćenje ovlaštenoj tvrtci.

Uklanjanje odbačenih auto guma iz špilje je u tijeku, a budući da se radi o velikoj količini akcija će se nastaviti i idući tjedna. Gume se odvoze u skladište u Splitu. Također se razmatraju mogućnosti da se nakon uklanjanja otpada i čišćenja ulaz u špilju zatvori.  

Grad Dubrovnik najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje, ističe se na internetskim stranicama gradske uprave, i pridružuje se apelima Eko centra da neodgovorni pojedinci, ali i tvrtke prestanu s ovakvim "nedoličnim i neciviliziranim ponašanjem kojim se šteti prirodi, ali i ugledu Grada Dubrovnika".

 

Pročitajte još

HOĆE LI NAM IMATI TKO ODRADITI SEZONU? ‘Prije smo po čistačicu morali u Makedoniju, a sada za radno mjesto dođe 70 prijava’

Maria Prkut

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija