Kultura

Vodimo vas na Mizantropa

Vodimo vas na Mizantropa

Vodimo vas na Moliereovu britku i intelektualno potentnu kritiku društva, predstavu „Mizantrop“ koja u Kazalištu Marina Držića igra ovog petka i subote s početkom u 19:30 sati. Osvojite po 2 ulaznice za svaku izvedbu.

 

Za izvedbu u subotu, 28.siječnja poseban popust za umirovljenike.
Informacije i rezervacije na tel. 321-088

Mizantrop se potvrdio kao sjajan ovosezonski repertoarni izbor i izazov koji je pod redateljskom palicom Dražena Ferenčine i u vrlo živom prijevodu i stihu Vladimira Gerića zazvučao iznimno svježe i moderno, što je i odlika uspješno postavljenih kazališnih klasika koji i te kako uspješno ocrtavaju sljepoću (i) našeg vijeka. Stoga ne dvojite, već s radošću se uputite u Kazalište Marina Držića koje je ponudilo jednu veliku predstavu.

U predstavi Jean-Baptiste Molierea “Mizantrop” igraju: Vinko Štefanac, Hrvoje Sebastijan, Slaven Sven Špišić, Glorija Šoletić, Helena Kovačić, Izmira Brautović, Zdeslav Čotić, Edi Jertec, Marin Tudor, Emerson de Souza Cruz.
 

Kako osvojiti ulaznice?
Dvoje najbržih čitatelja koji nam pošalju mail na info@dulist.hr s naznakom "Želim ulaznice za Mizantropa" i svojim podacima (ime i prezime i broj telefona ili mobitela) nagradit ćemo ih sa 2 puta po 2 ulaznice za izvedbe ovog petka i subote. Navedite za koji dan želite ulaznice!

 
 

Pročitajte još

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

(FOTO) KOLARINI PREMJERNO IZVELI ‘MATRIMONIJO’ Pun teatar, publika oduševljena!

Dulist