Kultura

Vodimo Vas na Mačka u vreći

Kazalište Marina Držića će ove srijede predstaviti još jednu premijeru. Riječ je o djelu ''Mačak u vreći'', uglednog francuskog dramatičara Georgesa Faydeaua u režiji Ivana Lea Lema.

 

Kazalište Marina Držiča poklanja 2 ulaznice čitateljima duLista. Najbrži koji nam pošalje e-mail „Želim ulaznice za KMD“ na info@dulist.hr osvaja obje ulaznice za izvedbu ovog četvrtka, 12. travnja u 20 sati.

Scenografkinja je Vesna Režić, kostimografkinja Mirjana Zagorec i skladateljica Paola Dražić Zekić. U predstavi igraju: Branimir Vidić, Glorija Šoletić, Zdeslav Čotić, Helena Kovačić, Mirej Stanić, Marin Tudor, Boris Matić i Edi Jertec.
Redatelj Ivan Leo Lemo već sedmi put gostuje u dubrovačkom teatru, a najnovija 'komedija zabune' će oduševiti vjernu dubrovačku publiku koja dođe u teatar.
Faydeauovo djelo je napisano davne 1888. godine, a do danas je većina stvari unutar društva ostala vrlo slična, ako ne i jednaka. Odnos besramnog bogaćenja je identičan, tako je "mačak u vreći" zapravo vrlo suvremeno i shvatljivo djelo; čak i u 21. stoljeću (moć, novac i prestiž kao indikatori). Lemo, glumci te svi suradnici na predstavi donose sasvim novi prikaz scene, a publika će postati jedan od sudionika radnje.
 

Ulaznice je osvojio Miro Ćuzulan.

 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Ekskluzivno smo ušli u čarobni svijet Držićevih životnih pozornica!

Mia Njavro Banić

U Lazaretima otvorena izložba ‘Braća po oružju’

Dulist

Romantična rock komedija večeras na daskama Scene Bursa

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija