Politika

Vlahušić pozvao Kristića na sastanak klubova vijećnika

Vlahušić pozvao Kristića na sastanak klubova vijećnika

Nositelj liste koalicije HNS-SDP-HSU Andro Vlahušić, odgovorio je na jučerašnji javni poziv Mara Kristića, koji je svim gradskim vijećnicima i klubovima vijećnika uputio 12 javnih pitanja kao uvjet za buduću suradnju.

– Kao vodeća lista, koja je na prijevremenim izborima osvojila deset mandata u Gradskom vijeću, koalicija HNS-a, SDP-a, HSU-a i partnera nosi odgovornost za budućnost Grada i njegovih građana.

Razvoj Dubrovnika promišljamo sustavno, šire od konstituirajuće sjednice novog saziva Gradskog vijeća i duže od polovičnog mandata novoizabranih gradskih vijećnika.

Želimo ostvariti pretpostavke za ozbiljan dijalog između gradskih vijećnika, uključujući otvoren razgovor o svim pitanjima navedenim u Vašem dopisu, ali i o stavkama koje smo naglašavali u našem izbornom programu, a koji je, podsjećamo, ostvario najveću potporu građana Dubrovnika.

Stoga Vas pozivamo na sastanak dvaju klubova vijećnika u utorak 7. travnja 2015. u 11 sati u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika – pozvao je Kristićevu listu Vlahušić.

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist