Grad

Vijenci i svijeće za naše branitelje…

Uoči Dana dubrovačkih branitelja i obljetnice najtežeg napada na Dubrovnik 6. prosinca 1991. godine predstavnici Grada Dubrovnika danas su položili vijence i zapalili svijeće na spomen-obilježjima na gradskom području.

Zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić, gradski vijećnici Emilio Puljizević, Ivo Lučić i Pero Milković položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježjima na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i Zatonu.

Poginulim braniteljima pred spomen obilježjima u Komolcu, u Mokošici i Novoj Mokošici te na Osojniku poklonili su se predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, gradski vijećnik Blaž Pezo i privremena pročelnica UO za kulturu i baštinu Ana Hilje.

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, privremena pročelnica UO za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž i gradski vijećnik Marijo Bekić zapalili su svijeće i položili vijence kod spomen obilježja ispred broda sv. Vlaho te na Bosanci i Strinčjeri.

Izaslanstva Grada Dubrovnika i udruga proisteklih iz Domovinskog rata ovim činom odali su počast svim poginulim braniteljima i stradalim civilima na dubrovačkom području tijekom Domovinskog rata.

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI IZGLED SPOMEN SOBE Trebala bi biti dovršena do Feste sv. Vlaha!

Dulist

GRADONAČELNIK DOMINKU RADIĆU ‘Hvala od srca što nesebično pomažete ljudima’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist