Županija

Vijenci i svijeće na Vjetrenom mlinu i Boninovu uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Vijenci i svijeće na Vjetrenom mlinu i Boninovu uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja položeni su vijenci i zapaljene svijeće kraj Spomenika pobjedi na Vjetrenom mlinu te kod Spomen-križa na Boninovu.

Počast svim stradalim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata odali su predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije na čelu sa županom Nikolom Dobroslavićem, predstavnici Grada Dubrovnika, Općine Dubrovačko primorje, Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

-Zahvalni smo našim braniteljima koji su dali svoje živote za slobodnu i neovisnu Hrvatsku. Mi i na ovaj način odajemo počast i iskazujemo svoju zahvalnost za sve što su učinili kako bismo mi danas živjeli u svojoj domovini. Naša obaveza je čuvati sjećanje i čuvati istinu od zaborava – istaknuo je, između ostaloga, u svom obraćanju na Vjetrenom mlinu župan Nikola Dobroslavić.

Svečana sveta misa povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja služit će se u dubrovačkoj katedrali 5. kolovoza s početkom u 20 sati.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist