Urednički izborŽupanija

VIDEO/SPEKTAKULARNA GLAZBENA VEČER Tko je sve u Župi ‘proputovao’ Lijepom našom?

lijepom nasom 30

Javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla ‘Lijepom Našom’ u produkciji HRT-a održano je ove srijede navečer u Sportskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka na Mljekari. Kako je iz Općine Župa dubrovačka i bilo najavljeno, ovaj popularni glazbeno-scenski spektakl gledateljima je dočarao tradicijske i kulturne vrijednosti Župe dubrovačke.

-Čast mi je i veliko zadovoljstvo što je i Župa dubrovačka imala priliku ugostiti ovu našu popularnu emisiju kako bismo se i mi upisali u ljetopis onih gradova i općina koje su je ugostile. Ovu emisiju prati se diljem Lijepe naše, ali i puno šire pa je to ujedno najbolji način za predstaviti ljepote Župe, ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije – rekao je ovom prigodom načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli.

Na koncertu su nastupila brojna kulturno umjetnička društva, klape i vokalni solisti iz Dubrovačko – neretvanske županije poput, među ostalim, Mješovite klape KUD Marko Marojica, FA Linđo, zatim Milo Hrnić, Stijepo Gleđ Markos, Niko Bulić, Paula Jusić, Ibrica Jusić, Đani Maršan i Mladen Grdović.

Atmosferu sa snimanja Lijepom našom u Župi pogledajte u foto i video galeriji našeg Zvone.

Pročitajte još

U ŽUPI SV. VLAHA U STONU Međunarodna izložba o euharistijskim čudima

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Mljećani: ‘Nedostaje nam vrtić, veterinarska ambulanta, javni bilježnik, kino i još mnogo toga!’

Dulist