Aktualno

[VIDEO] Prošli smo petim najdužim tunelom u Hrvatskoj

Tunel Debeli brijeg, koji se nalazi na drugoj dionici pristupnih cesta Pelješkom mostu, probijen je sredinom prosinca 2020. godine. To je čak 74 dana prije dogovorenog roka. DuList je imao priliku ovog petka proći ovim tunelom, najdužim na pristupnim cestama za Pelješki most, ujedno i petim po veličini u Republici Hrvatskoj. Riječ je o tunelu dugom nešto manje od 2,5 kilometara, na čijem je probijanju Strabag započeo početkom travnja prošle godine.

Podsjetimo, zajednica ponuditelja koju čine Strabag AG i Strabag d.o.o. u studenom je uvedena u posao na izgradnji 12,4 kilometra duge pristupne ceste za Pelješki most na dionici Duboka – Sparagovići/Zaradeže.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekao je kako ćemo se do sezone 2022. voziti Pelješkim mostom i pristupnim cestama.

Pročitajte još

WhatsApp od 1.11. neće raditi na nekim mobitelima

Dulist

PREDSJEDNIK JE SREĆKO MUSIĆ Osnovana županijska podružnica Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata

Dulist

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija