Zanimljivosti

VIDEO: “Pokrijmo im kuću srcima”

VIDEO: "Pokrijmo im kuću srcima"

Projekt „Dva skalina i prijatelji“ i humanitarna akcija „Pokrijmo im kuću srcima“, pokrenuti s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju kuće i rehabilitacijskog centra udruge „Dva skalina“ dobio je svoj vizualni izgled u obliku najavnog promotivnog spota.

Podsjetimo, veliki humanitarni koncert na kojem će nastupiti estradne zvijezde Jelena Rozga, Halid Bešlić, Jasmin Stavros i Jole održat će se 16. studenoga od 20.30 sati u sportskoj dvorani Gospino polje, a u suradnji s Robertom Zuberom s HRT-a bit će izravno prenošen na Prvom programu HTV-a.

Također će biti uspostavljen i call centar s humanitarnim brojem 060 9008, pozivom na koji će se moći donirati 6,15 kuna (PDV uključen u cijenu).

Taj broj je za potrebe akcije aktivan od 17. listopada, kako bi se cijeloj državi pružila prilika da se upozna s akcijom izgradnje kuće i rehabilitacijskog centra za djecu s posebnim potrebama, kronično oboljelu djecu, djecu s Downovim sindromom i za svu djecu Dubrovačko-neretvanske županije kojoj je potrebna rehabilitacijska pomoć.

Svoj doprinos svi ljudi dobre volje mogu dati i na broj žiro računa udruge „Dva skalina“ 2407000-11003050365, s naznakom „Za kuću“.

http://www.youtube.com/watch?v=Nx6PJPBhHac&feature=youtu.be

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist