Zanimljivosti

VIDEO: “Pokrijmo im kuću srcima”

Projekt „Dva skalina i prijatelji“ i humanitarna akcija „Pokrijmo im kuću srcima“, pokrenuti s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju kuće i rehabilitacijskog centra udruge „Dva skalina“ dobio je svoj vizualni izgled u obliku najavnog promotivnog spota.

Podsjetimo, veliki humanitarni koncert na kojem će nastupiti estradne zvijezde Jelena Rozga, Halid Bešlić, Jasmin Stavros i Jole održat će se 16. studenoga od 20.30 sati u sportskoj dvorani Gospino polje, a u suradnji s Robertom Zuberom s HRT-a bit će izravno prenošen na Prvom programu HTV-a.

Također će biti uspostavljen i call centar s humanitarnim brojem 060 9008, pozivom na koji će se moći donirati 6,15 kuna (PDV uključen u cijenu).

Taj broj je za potrebe akcije aktivan od 17. listopada, kako bi se cijeloj državi pružila prilika da se upozna s akcijom izgradnje kuće i rehabilitacijskog centra za djecu s posebnim potrebama, kronično oboljelu djecu, djecu s Downovim sindromom i za svu djecu Dubrovačko-neretvanske županije kojoj je potrebna rehabilitacijska pomoć.

Svoj doprinos svi ljudi dobre volje mogu dati i na broj žiro računa udruge „Dva skalina“ 2407000-11003050365, s naznakom „Za kuću“.

http://www.youtube.com/watch?v=Nx6PJPBhHac&feature=youtu.be

Pročitajte još

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Mistični otočić svetog Andrije

Zvonimir Pandža

Hrvatska od danas ima čak 42 proizvoda zaštićenog naziva u EU!

Dulist

[VIDEO] Zadivljujući prizori Mosta Ston iz zraka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija