DuList IN

VIDEO/KONOVIZIJA Natjecatelji prezentali svoje selo, tko vam je favorit?

VIDEO/KONOVIZIJA Natjecatelji prezentali svoje selo, tko vam je favorit?

Treće izdanje već popularne Konovizije održava se ovog petka navečer u Domu kulture na Grudi. Ovu zabavnu večer otvorio je prošlogodišnji pobjednik Toni Mostahinić iz Mikulića, a prva je nastupila 20-godišnja Anđela Zglav koja predstavlja Poljice. Inače, gostujuće mjesto na ovogodišnjem pjevačkom natjecanju konavoskih mjesta i sela su – Kupari.

Ovogodišnji sudionici Konovizije 2020. su Nino Miladin – Bani, Đani Bjelokosić – Cavtat, Ivo Paškov – Čilipi, Ivo Kordić – Drvenik, Mario Baletić i Marko Bratoš s Grude, Anita Vinković – Karasovići, Andro Crvik – Komaji, Marko Perkušić – Kupari, Snežana Plum Rustan – Lovorno, Miho Sturica – Obod, Ivo Prkoča i Ilija Saulović Pavlje Brdo, Juraj Paljetak Pločice, Nikolina Orepić Stravča, Josip Medak – Uskoplje, Ante – Tonći Đurković – Zvekovica.

Atmosfera je u Domu kulture uzavrela, dvorana je dupkom puna, a brojna publika natjecatelje je bodrila gromoglasnim pljeskom i transparentima. Završen je pjevački dio večeri, dodijeljeno je priznanje Zvucima Jadrana, a u međuvremenu do glasanja u green roomu su se uživo spravljale tripice. U dijelu Konovizija plus posebna je gošća bila popalarna Žanamari.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist