DuList IN

[VIDEO] Kakva atmosfera! Gina & The GeeGee’s snimile su spot na ‘Bavarinu’ i – odličan je!

Iako je karijeru započela kao lead vokal banda Detour i svi smo se u nju zaljubili već na prvi singl, Bračanka Gina Damjanović već neko vrijeme gradi solo karijeru pop rock uspješnicama u kojima i sama autorski sudjeluje uz pomoć skladatelja i tekstopisca Marka Bratoša.

Pepeo, Miris tvoje majice i svima omiljena ‘himna povratka kući’ – Mama, gradile su put za singl Ne trebam riječi za koji je ovih dana predstavljen i video broj u režiji još dva Bračanina – Marijana Marinovića i Marka Gospodnetića.

Brački susret ispred kamere odigrao se u Lazaretima gdje je Gina održala koncert u sklopu Bavarin street food festivala, pa je ostala zabilježena atmosfera za koju kako i pjesma kaže – ne trebamo riječi!

Ovim spotom Gina je predstavila i svoj novi prateći band zanimljiva imena The GeeGee’s sazdan od vrhunskih glazbenika među kojima se nalaze: Zvonimir Glibušić (klavijature), Dario Hleb (bas gitara), Tomislav Presečki (gitara) a kuriozitet je da Gina nije jedino žensko lice banda već su se tu našle i Bruna Matić na bubnjevima i back vokal Tena Krajačić.

Video priča za “Ne trebam riječi” zaista prenosi svu toplinu jednog toplog dubrovačkog koncerta te nam ne preostaje ništa drugo doli stisnuti “play” i uživati u fenomenalnim lokacijama krajnjeg hrvatskog juga i dobre koncertne atmosfere koju prenose Gina & The GeeGee’s.

Foto: Franko Kelam

Pročitajte još

‘Sančo’ izbacio prvu zbirku pjesama

Dulist

OTVARANJE U SUBOTU Pogledajte što vas sve čeka na Šarenoj zimi u Uvali

Dulist

Dubrovački steperi su viceprvaci svijeta!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija