DuList IN

[VIDEO] JURICA POPOVIĆ – HARMONIJA Matija Vuica objavila singl nedavno preminulog glazbenika

jurica popovic screnshot harmonija

Matija Vuica objavila je pjesmu pokojnog partnera Jurice Popovića. Harmonija je četvrti singl s albuma Preslagivanje, a Vuica je najavila još jedan singl, ali i novi album. Objavu prenosimo u cijelosti.

Nastaviti dalje, otvoriti trezor u kojem je cjelokupno stvaralaštvo, sve melodije, poezija, skice, ideje, video zapisi; arhiv života Jurice Popovića. Trebalo mi je puno snage da se bar malo saberem i otključam ovu pjesmu, pjesmu moje duše. Video je već bio pripremio, ali ga nije uspio objaviti.

Slijedit ću njegov plan i otpustiti četvrti singl sa začudnog albuma Preslagivanje, pjesmu Harmonija, light motiv njegovog života. Oazu harmonije pronašao je u „Zelenom viru“, netaknutoj prirodi, utočištu sklada, ljepote i mira.

Ubaci me u svoju harmoniju
Stvori mi od života simfoniju
Budi mi luč i vječni plamen
Budi mi svjetlo, početak i Amen.

Nastavljam gdje je Jurica stao, objavljivati singlove s albuma Preslagivanje onako kako bi on to radio, te najavljujem i peti singl (Cijeli život u jednu suzu stane) koji ću također uskoro objaviti.

Uz Preslagivanje, Jurica je pripremio i novi album koji ću dovršiti s njegovim suradnicima. A dalje, čekat ću neke nove note koje će skladati u nebeskoj harmoniji.

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist