DuList IN

Uskoro izlazi nova pjesma Olivera Dragojevića

Oliver Draojević

Legendarni Oliver Dragojević napustio nas je prije šest godina. No, sjećanje na njega je i dalje živo, prvenstveno preko njegovih divnih pjesama. Zbog toga je javnost izrazila neopisive osjećaje sreće kad se saznalo da će 1. ožujka izaći nova pjesma Olivera Dragojevića naziva ‘Ne mogu ti reći’. Najavljuje i njegov posljednji album na kojemu će biti 12 pjesama.

-Dragi naši, 1. ožujka izlazi sasvim nova pjesma Olivera Dragojevića. ‘Ne mogu ti reći’ bit će singl koji će najaviti njegov posljednji album, a na kojem će se naći 12 novih, nikad objavljenih pjesama. Toliko smo sretni što imamo priliku još jednom čuti njegov glas i sve to podijeliti s vama. Novu pjesmu prvi put ćete čuti u programima Radio Brava i Radio Dalmacije 29. veljače u 11 sati – ističe se na službenim stranicama.
Ovaj petak u 9 sati ujutro, na YouTube kanalu Aquarius recordsa, moći ćete pogledati spot za novu pjesmu.

Tekst pjesme potpisuje Matko Šimac, za aranžman je zaslužan Eduard Botrić, a spot je djelo Matka Petrića. Tim koji vodi Oliverove profile na društvenim mrežama je poručio: ‘Toliko smo sretni što imamo priliku još jednom čuti njegov glas i sve to podijeliti s vama’.

 

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist