DuList IN

[VIDEO] ‘Darkslide’ najavljuje novi album banda Embassy 516!

embassy

Dubrovački band Embassy 516 pjesmom “Darkslide” najavljuje treći studijski album ‘Trans.’ koji izlazi u studenome za zagrebački Geenger Records! Službeni singl i lyric video od danas je premijerno dostupan na YouTube kanalu te ostalim društvenim mrežama banda i izdavačke kuće.

Vinilno izdanje s ukupno 10 pjesama stiže u studenome, a zaokruženo je kroz dinamični shoegaze / dreampop / post-metal zvuk na koji je band naviknuo slušatelje na prethodnim albumima ‘Surveillance of the Environment’ (2012.) i ‘Correlation’ (2018.). Novi albumu su snimili Ivica Glunčić, Tomislav Kličan i Žarko Dragojević, a na koncertnom dijelu će im se pridružiti Maro Zajec.

Audiovizualni kolektiv je također nastavio uspješnu suradnju s Igorom Juriljem (Yellow Yuri) koji je ilustrirao naslovnicu i pobrinuo se za vizualni dizajn kao i na prethodna dva albuma, čime je nakon desetljeća zaokružena planirana konceptualna trilogija. Album je također dijelom ostvaren kroz godišnji program udruge Audiovizualni centar Dubrovnik uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i županije Dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist

U SURADNJI S PARKOM ORSULA Darujemo ulaznice za Zoster!

Dulist

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist