DuList IN

[VIDEO] ‘Darkslide’ najavljuje novi album banda Embassy 516!

Dubrovački band Embassy 516 pjesmom “Darkslide” najavljuje treći studijski album ‘Trans.’ koji izlazi u studenome za zagrebački Geenger Records! Službeni singl i lyric video od danas je premijerno dostupan na YouTube kanalu te ostalim društvenim mrežama banda i izdavačke kuće.

Vinilno izdanje s ukupno 10 pjesama stiže u studenome, a zaokruženo je kroz dinamični shoegaze / dreampop / post-metal zvuk na koji je band naviknuo slušatelje na prethodnim albumima ‘Surveillance of the Environment’ (2012.) i ‘Correlation’ (2018.). Novi albumu su snimili Ivica Glunčić, Tomislav Kličan i Žarko Dragojević, a na koncertnom dijelu će im se pridružiti Maro Zajec.

Audiovizualni kolektiv je također nastavio uspješnu suradnju s Igorom Juriljem (Yellow Yuri) koji je ilustrirao naslovnicu i pobrinuo se za vizualni dizajn kao i na prethodna dva albuma, čime je nakon desetljeća zaokružena planirana konceptualna trilogija. Album je također dijelom ostvaren kroz godišnji program udruge Audiovizualni centar Dubrovnik uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i županije Dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Hoće li Korčulanin Petar Šegedin biti prvi hrvatski ‘Superstar’?

Dulist

Hrvatski dizajneri donirali haljine u sklopu aukcije, sva sredstva idu Društvu multiple skleroze

Dulist

[FOTO] BRAVO SVI! Na Torta partyju prikupljeno rekordnih 2500 eura

Dulist