DuList IN

Dubrovkinja Kristina Ćorak napustila MasterChef

kristina corak

Traženo jelo chefa Igora Jagodića koje su morali replicirati kandidati MasterChefa u posljednjem stres-testu, bilo je presudno za Dubrovkinju Kristinu Ćorak.

-Žao mi je, ali ja sam ponosna na sebe – rekla je Kristina prije napuštanja MasterChef kuhinje.

Kandidati su za repliku kompliciranog jela imali 50 minuta, a čak 45 minuta trebalo im je za pripremu jaja na zadani način. Kako bi im kuhanje ipak bilo lakše, mogli su koristiti pomoćnike, a Kristina je za pomoćnicu izabrala Laru, ističu na stranicama Nove TV.

-Dala sam sve od sebe da se fokusira na moj glas, a ona je gledala svugdje okolo – osvrnula se Lara na Kristino kuhanje za radnom jedinicom.

Dok je Dominik u jednom trenutku tijekom kuhanja procijenio da je 50 minuta sasvim dovoljno vremena za pripremu zadanog jela, Miroslav se požalio da bi mu dobro došlo još 20 minuta. No, kad je predavao tanjur, Dominik je samokritično konstatirao:

-Gori tanjur u MasterChefu nisam napravio – naglasio je.

Za razliku od njega, Miroslav je bio zadovoljan svojim tanjurom te je bio ocijenjen kao najbolji od svih koji su se natjecali u ovom stres-testu. Stjepan je priznao da se ugodno iznenadio kad je vidio da je Miroslav radio tanjur koji je osvojio najviše ocjene.

Kad se sve zbroji, nitko nije u potpunosti replicirao ono što je napravio gost kuhar, ali najbolje poširani žumanjak imao je Manuel.

-Previše je bilo majoneze, a majoneza je više izgledala kao umak holandez – rekao je gost Kristini te joj dao svega 5 od deset bodova. Ni ostali članovi žirija nisu bili darežljiviji prema njezinoj replici, pa je ovo bilo posljednje kuhanje za Kristinu. Ovaj rasplet događaja posebno je pogodio Manuela koji je Kristini bio jedan od najbližih kandidata.

-Sretan sam zbog sebe, ali i tužan zbog toga što netko s kim sam stvorio neopisiv odnos odlazi – kazao je Manuel.

Kristina se osvrnula na MasterChef riječima: ‘MasterChef ću pamtiti po čušpajzu svega, emocija, stresova, napetosti, ludila, dobrih stvari, smijeha, zabave, izazova’.

Foto Printscreen Nova TV

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist