GradPolitika

Vićan spoznao: Vlahušić u koaliciji sa Šuicom

gradsko vican22

Vićan se prep'o da je Vlahušić ponovno sa Šuicom uš'o u koaliciju.

Zabrinula ga je naime rasprava "gospođe Šuice jer sam došo do spoznaje da je Vlahušić s njom ponovno ušo u koaliciju, jer je sve njegove projekte ona podržala".
– Mi ćemo se snaći u oporbi ako dođe do velike koalicije – govorio je Vićan, osvrnuvši se tada, a na to ga je upoziorila i Olga Muratti, temu rasprave – proračun za 2012.

– Proračun ćemo naravno podržati mada i sami imamo drugačijih stavova i mišljenja – rekao je, istaknuvši kako nije slučajno donio Studiju utjecaja na okoliš iz rujna 2000. s lokacijom groblja na području grada Dubrovnika. Groblje je nazvao jednim od vitalnih problema, dodavši kako je upoznat s naporima koje gradska uprava ulaže u projekt, no osobno je izuzetno "nezadovoljan upravom groblja, kojeg mi financiramo".

Najkasnije iza Svetoga Vlaha očekuje Vićan raspravu o groblju na Vijeću, 
– Prihvaćamo proračun i ističemo problem groblja koa nešto na što se puno potrošilo novaca, a sad smo na početku. Ljudi su i prije nas promišljali groblje na našem području – zaključio je Pero Vićan. 

Ana Miličić Kordić predložila je da se na buduću raspravu, o kojoj je govorio i Vićan, pozove direktor Groblja Dubac, koji je po njoj najupoznatiji s tijekom projekta, s preprekama ako ih ima, sve kako bi gradski vijećnici vidjeli gdje se ulaže 40 milijuna kuna.
 

Pročitajte još

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

‘Karaka’ i ‘Fontana’ sljedećih sedam dana bez stolova!

Dulist