GradPolitika

Vićan spoznao: Vlahušić u koaliciji sa Šuicom

Vićan spoznao: Vlahušić u koaliciji sa Šuicom

Vićan se prep'o da je Vlahušić ponovno sa Šuicom uš'o u koaliciju.

Zabrinula ga je naime rasprava "gospođe Šuice jer sam došo do spoznaje da je Vlahušić s njom ponovno ušo u koaliciju, jer je sve njegove projekte ona podržala".
– Mi ćemo se snaći u oporbi ako dođe do velike koalicije – govorio je Vićan, osvrnuvši se tada, a na to ga je upoziorila i Olga Muratti, temu rasprave – proračun za 2012.

– Proračun ćemo naravno podržati mada i sami imamo drugačijih stavova i mišljenja – rekao je, istaknuvši kako nije slučajno donio Studiju utjecaja na okoliš iz rujna 2000. s lokacijom groblja na području grada Dubrovnika. Groblje je nazvao jednim od vitalnih problema, dodavši kako je upoznat s naporima koje gradska uprava ulaže u projekt, no osobno je izuzetno "nezadovoljan upravom groblja, kojeg mi financiramo".

Najkasnije iza Svetoga Vlaha očekuje Vićan raspravu o groblju na Vijeću, 
– Prihvaćamo proračun i ističemo problem groblja koa nešto na što se puno potrošilo novaca, a sad smo na početku. Ljudi su i prije nas promišljali groblje na našem području – zaključio je Pero Vićan. 

Ana Miličić Kordić predložila je da se na buduću raspravu, o kojoj je govorio i Vićan, pozove direktor Groblja Dubac, koji je po njoj najupoznatiji s tijekom projekta, s preprekama ako ih ima, sve kako bi gradski vijećnici vidjeli gdje se ulaže 40 milijuna kuna.
 

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist