Aktualno

Vićan uklonio lance i katance. Legaz poručuje: To nije rješenje!

Nakon što je Igor Legaz početkom tjedna prođirao do Slanoga, gdje je ostao zatečen uzurpacijom pomorskog dobra hotela Admiral u vlasništvu Pera Vićana, s medijima je podijelio i nove informacije.
Podsjetimo, DuList je već ranije pisao kako je Legaz u svom điru po Slanome snimio video u kojem je posvjedočio kako je hotel Admiral u potpunosti zapriječio prilaz moru, osim gostima svog hotela.
Naime, plaža koja se po Legazovoj procjeni prostire na preko 300 metara obale s obje je strane zapriječena željeznom ogradom koja je zatvorena lancima i katancem.
Situacija se donekle promijenila budući da su Legaza ove srijede mještani obavijestili da je s istočnog raštila uklonjen lanac s katancem, a da je zapadni raštio otključan, pa da je uprava hotela Admiral, na taj način, omogućila svakom stanovniku planeta Zemlja, da se stalno, nesmetano i neograničeno kreće obalom u zoni tog javnog mjesnog kupališta.
-Međutim, time nije problem riješen, jer treba oba raštila demontirati, a dijelove ograda, između raštila i mora, valja odstraniti. Izuzetno nakaradan je ‘rep’ na istočnoj ogradi, koji strši nad morem.

 

Pročitajte još

Orlando procvjetao od obnove

Dulist

Vodovod započeo rekonstrukciju cjevovoda na gruškoj obali

Dulist

KAKO SAČUVATI PODATKE? Google od sutra kreće s brisanjem računa

Dulist