DuList IN

VESELJE I SMIJEH Male maškare otvaraju Dubrovački karnevo!

dubrovacki karnevo 6

U petak, 9. veljače počinje jubilarni 25. Dubrovački karnevo.

Ovaj obljetnički i tradicionalni događaj u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika nastao je u suradnji s ustanovama u kulturi i ostalim partnerima, s ciljem da Grad oživi u ovim predivnim danima veljače te nas sve podsjeti na dugovječnu tradiciju maškaravanja.

Karnevo će otvoriti ‘Maškarani vrtićki dan’ u petak, 9. veljače, kada će u 10 sati đir Stradunom učiniti maškarane grupe Dječjeg vrtića Pčelica, a nakon njih u 10.30 sati slijedi đir maškaranih grupa Dječjeg vrtića Dubrovnik. Nakon veselog đira Stradunom, najmlađe maškare će se predstaviti na pozornici ispred Katedrale, a zatim slijedi proglašenje najboljih grupa u 11 sati od strane stručnog Karnevalskog žirija, koji će pobjednicima uručiti i bogate nagrade.

Nakon maškaranog vrtićkog dana, u večernjim satima, u Klubu Lazareti održava se ‘Maškarata ispod kuplja’ s početkom u 20 sati. Očekuje vas večer ispunjena maškarama, smijehom i odličnom glazbom.

Za sve ljubitelje maškara, Art studio Kantunić pripremio je veliki broj maškarica koje će biti dostupne kao pokloni, omogućavajući svakome da se savršeno “uklopi” u maškarani đir po Gradu, a također u Boutique Prinčipesa se mogu iznajmiti kostimi.

Dubrovački karnevo poziva sve – dođite svakako i svakakvi!

Pročitajte još

PRIPREMITE KOKICE Što donosi novi program Kinematografa Dubrovnik?

Dulist

Promidžbeni film TZ općine Konavle ‘Come home’ osvojio je prestižni bronačni Telly Award

Dulist

Mihaela Pavlović natjecat će se u četvrtfinalu popularnog ‘Survivora’

Dulist