Grad

Večeras se uklanjaju semafori na vidikovcu! Promet po starom

Večeras se uklanjaju semafori na vidikovcu! Promet po starom

Tijekom večeri uklanjaju se semafori s vidikovca!

Naime, kako javljaju iz Grada Dubrovnika, odluka je donesena na sastanku gradonačelnika Andra Vlahušića s pročelnicom Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte i njenim timom, kojem su nazočili i predstavnici prometne policije, tvrtke Dubrovnik ceste i izvođači radova.

Dogovoreno je da će se privremena regulacija semaforima postavljenim na križanju Ulice Druge Dalmatinske brigade i državne ceste D8 na vidikovcu ukloniti tijekom večeri te će se promet vratiti na redovan režim.

Nakon ishođenja svih potrebnih suglasnosti, radovi na asfaltiranju Zagrebačke ulice najavljeni su za ovaj vikend. Stoga se otvaranje ulice za promet očekuje najkasnije do sredine idućeg tjedna, ukoliko to dopuste vremenske prilike.

Jednako tako, radove na izgradnji kolektora oborinske odvodnje kod pumpe ‘pod Dubom’ usporile su nepovoljne vremenske prilike, a uzimajući u obzir sve okolnosti i zahtjevnost radova, INA-i je suglasnost produžena do 5. travnja uz napomenu da svi radovi na prometnici moraju do tada biti završeni kako bi se promet ovim dijelom grada normalizirao.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist