Grad

Večeras se uklanjaju semafori na vidikovcu! Promet po starom

Tijekom večeri uklanjaju se semafori s vidikovca!

Naime, kako javljaju iz Grada Dubrovnika, odluka je donesena na sastanku gradonačelnika Andra Vlahušića s pročelnicom Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte i njenim timom, kojem su nazočili i predstavnici prometne policije, tvrtke Dubrovnik ceste i izvođači radova.

Dogovoreno je da će se privremena regulacija semaforima postavljenim na križanju Ulice Druge Dalmatinske brigade i državne ceste D8 na vidikovcu ukloniti tijekom večeri te će se promet vratiti na redovan režim.

Nakon ishođenja svih potrebnih suglasnosti, radovi na asfaltiranju Zagrebačke ulice najavljeni su za ovaj vikend. Stoga se otvaranje ulice za promet očekuje najkasnije do sredine idućeg tjedna, ukoliko to dopuste vremenske prilike.

Jednako tako, radove na izgradnji kolektora oborinske odvodnje kod pumpe ‘pod Dubom’ usporile su nepovoljne vremenske prilike, a uzimajući u obzir sve okolnosti i zahtjevnost radova, INA-i je suglasnost produžena do 5. travnja uz napomenu da svi radovi na prometnici moraju do tada biti završeni kako bi se promet ovim dijelom grada normalizirao.

Pročitajte još

NOVA BESPOVRATNA SREDSTVA ZA RAZVOJ ELAFITA Lopudu energetski učinkovita rasvjeta

Dulist

Nova direktorica Austrijskog kulturnog foruma Stephanie Karner na prijemu u Gradskoj upravi i županiji

Dulist

Grad isplatio subvencije za podstanarstvo za 215 korisnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija