Kultura

Večeras Pinocchio u Pridvorju

epidaurus pinocchio

Nakon što je subotnje otvaranje Epidaurus festivala ponudilo program namijenjen djeci i večeras u Pridvorju za najmlađe, i sve koji se tako osjećaju, bit će izveden Pinocchio.

Podsjetimo, šesto izdanje Epidaurus festivala otvoreno je na taraci prekrasne vile Banac nastupom članova zbora Mali raspjevani Dubrovnik s maestrom Đelom Jusićem i baletnog ansambla Umjetničke škole Luka Sorkočević uz voditeljice Alidu Vukovic i Gousel Gallioulline. Do posljednjeg mjesta ispunjeno gledalište u potpunosti je uživalo u programu koji je za svakoga imao ponešto.

Ovogodišnja čarolija Epidaurusa nastavlja se programom za najmlađe, izvedbom Pinocchia ovog ponedjeljka u Pridvorju. U izvedbi Dječjeg kazališta „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Slavonskog Broda i režiji Zvona Festinija i Stanislava Hudija, majstor Đepeto izradio je drvenog dječaka i time kreće poznata avantura ispred pridvorskog samostana Sv. Vlaha.
Za predstavu Pinocchio Epidaurus festival omogućit će prijevoz na relaciji Dubrovnik – Cavtat – Pridvorje – Cavtat – Dubrovnik s polaskom u 18h s Pila, a s povratkom netom poslije predstave.
 


 

Pročitajte još

POMAMA ZA ‘KAFETARIJOM’ Sve ulaznice rasprodane ili rezervirane, otvorena lista čekanja

Dulist

OTVARANJE IZLOŽBE I RADIONICA STRIPA U FLORI ‘Striptokok’ Davora Schunka

Dulist

KAPELA TRANSFORMIRANA U ROZARIJ SV. STJEPANA Nesvakidašnja izložba Dubravke Lošić u Labinu

Dulist