DuList PROMO

Uz OTP banku do besplatne godišnje pretplate za VK Jug AO

Uz OTP banku do besplatne godišnje pretplate za VK Jug AO

OTP banka ima odlične vijesti za sve ljubitelje i navijače vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje jer sada lakše mogu do godišnje pretplate za sezonu 2019./2020. i to uz pomoć programa vjernosti OTP banke OTPetica. Naime, OTP banka je već skoro dva desetljeća jedan od najznačajnijih sponzora ovog najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolo kluba, a sada se ta suradnja produbljuje uz partnerstvo u programu vjernosti OTPetica.

OTPetica svojim korisnicima nudi preuzimanje nove nagrade u kategoriji „Zabava i sport“ pod nazivom „godišnja pretplata VK Jug AO za sezonu 2019./2020.“. Pretplata omogućava ulaz na sve domaće utakmice (Kup RH, Regionalna liga, Prvenstvo RH i Liga prvaka), a do nje možete doći predočenjem nagradnog koda iz OTPetice u Tajništvu kluba na bazenu u Gružu i Fan shopu Jug AO u Atlant centru, sukladno definiranom radnom vremenu.

OTPetica je jedinstveni besplatan digitalni program vjernosti OTP banke namijenjen korisnicima Internet i mobilnog bankarstva koji donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade. Aplikacija OTPetice se otvara kao web stranica te su nagrade dostupne jednostavnim klikom na željenu nagradu za koju klijent ima dovoljnu količinu bodova, a kod ili barkod za nagradu klijent zaprima putem različitih kanala (SMS, e-mail, ispis, na ekranu…).

Prijavom u besplatan program vjernosti OTP banke i uz aplikaciju OTPetica rješavanjem zanimljivih izazova sakupljate bodove koje možete zamijeniti za super pogodnosti i nagrade naših partnera. Pogodnosti i nagrade su bazirane na popustima, poklon bonovima ili besplatnim uslugama (ovisno o partneru). Uz našeg novog partnera VK Jug Adriatic osiguranje, među ostalim partnerima OTPetice tu su i druga zvučna imena kao što su dm, Konzum, ekupi, A1, Bistro Glorijet, FlixBus, Prima, HNK Hajduk…

Vjerni navijači VK Jug AO od sada imaju više razloga prijaviti se u besplatan program vjernosti OTP banke OTPetica te brzo prikupljati bodove jer je broj godišnjih pretplata ograničen. Zato se što prije registrirajte u OTPeticu i skupljajte bodove rješavanjem zanimljivih izazova te bodrite svoj klub i vodite ga do šesnaestog naslova prvaka države.

Uz OTP banku do besplatne godišnje pretplate za VK Jug AO

Uz OTP banku do besplatne godišnje pretplate za VK Jug AO

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist