Usred Grude smjestio se mali restoran Điron koji već uspješno djeluje od prosinca prošle godine.
Nadogradnja obiteljskog posla u cateringu, Bokaricama je bio logičan slijed pa su otvorili restoran mediteranskog i tradicionalnog tipa. Điron privlači svojom toplinom i modernim ambijentom te podjednako oduševljava slučajne izletnike kao i vjerne goste. Uz starinske plakate stanovnika i Grude kako je nekada izgledala, zidove krase i minimalističke slike začina. Shabby chic komoda, imitacija starinske cigle na zidovima te masivni stolovi ravnih linija su ukusno ukomponirani u moderan prostor.
Dok je menu sažet, on je istovremeno razvovrstan. Tako se mogu izdvojiti mesna jela poput bifteka u umaku od papra, ramsteka te omiljeno jelo najmlađih – pohanih pilećih prutića sa sezamom. Tko je naklonjen ribljim jelima, doći će na svoje sa zelenom pastom i gamborima te ribljim filetom brancina pripremljenom na mlinarski način. Điron u ponudi ima i rizot i pizze iz krušne peći od kojih ćemo istaknuti sočnu i hrskavu pizzu Điron pripremljenu s kukuruznim brašnom. Sladokusci će imati priliku isprobati domaći štrudel od jabuke i tortu od sira na posteljici od višanja.
Kako su Konavle odličan izbor za jednodnevan izlet tako je restoran Điron izvrsno mjesto za predahnuti i napuniti baterije te isprobati razna tradicionalna jela pripremljena na domaći način.