DuList PROMO

IDEJA ZA VIKEND Šetnja po Konavlima i objed u Đirona

IDEJA ZA VIKEND Šetnja po Konavlima i objed u Đirona

Usred Grude smjestio se mali resto­ran Điron koji već uspješno djeluje od prosinca prošle godine.
Nadogradnja obiteljskog posla u cateringu, Bokaricama je bio logičan slijed pa su otvorili restoran medite­ranskog i tradicionalnog tipa. Điron privlači svojom toplinom i modernim ambijentom te podjednako oduševljava slučajne izletnike kao i vjerne goste. Uz starinske plakate stanovnika i Grude kako je nekada izgledala, zidove krase i minimalističke slike začina. Shabby chic komoda, imitacija starinske cigle na zidovima te masivni stolovi rav­nih linija su ukusno ukomponirani u moderan prostor.

IDEJA ZA VIKEND Šetnja po Konavlima i objed u Đirona

Dok je menu sažet, on je istovremeno razvovrstan. Tako se mogu izdvojiti mesna jela poput bifteka u umaku od papra, ramsteka te omiljeno jelo naj­mlađih – pohanih pilećih prutića sa sezamom. Tko je naklonjen ribljim jelima, doći će na svoje sa zelenom pastom i gamborima te ribljim filetom brancina pripremljenom na mlinar­ski način. Điron u ponudi ima i rizot i pizze iz krušne peći od kojih ćemo istaknuti sočnu i hrskavu pizzu Điron pripremljenu s kukuruznim brašnom. Sladokusci će imati priliku isprobati domaći štrudel od jabuke i tortu od sira na posteljici od višanja.

Kako su Konavle odličan izbor za jed­nodnevan izlet tako je restoran Điron izvrsno mjesto za predahnuti i napuniti baterije te isprobati razna tradicionalna jela pripremljena na domaći način.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist