HrvatskaPolitika

UZ LUBURU Dubrovčani u vrhu nove stranke Nacionalni forum

UZ LUBURU Dubrovčani u vrhu nove stranke Nacionalni forum

Nakon formiranja Inicijativnog odbora regije Zagreb te niza lokalnih Inicijativnih odbora diljem zemlje među kojima je i Dubrovačka regija, Nacionalni forum pod krilaticom „Ne postoji ništa snažnije od ideje čije vrijeme je stiglo“ uspješno je završio proces osnivanja političke stranke te se time i formalno pridružio hrvatskoj političkoj sceni.

U središnja tijela Nacionalnog foruma izabrane su i Dubrovkinje i Dubrovčani, među kojima su Ariana Lušić Putili i Đuro Lubura pronašli svoje mjesto u predsjedništvu stranke, dok su u glavni odbor stranke izabrani Slavica Ivanišević, Zvonimir Mataga i Damir Lukić.

Nacionalni forum započeo je svoje djelovanje kao udruga prije više od godinu dana kad je održan prvi Nacionalni forum pod krovnom temom „Ideje i projekti za europsku Hrvatsku“ na kojem su stručnjaci, neovisno o vlastitim političkim uvjerenjima, prezentirali potencijalne projekte koji se oslanjaju na nebrojene neiskorištene mogućnosti zemlje. Od tog trenutka do danas Nacionalni forum je okupio je više od tri tisuće aktivnih sudionika.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist