Kultura

UZ IZLOŽBU ‘SVE SU TI SLIKE OK’ Stručno vodstvo, likovne radionice i subotnja kava u Galeriji

Povodom otvorenja izložbe ‘Sve su ti slike Ok’, suvremenog hrvatskog umjetnika Eugena Varzića, Umjetnička galerija Dubrovnik u petak, 23. srpnja organizira stručno vodstvo kroz izložbu, a sve zainteresirane posjetitilje kroz izložbu će provesti sam autor. Početak stručnog vodstva je u 11 sati. Predviđeno trajanje je do 11.30 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 22. srpnja do 13.30 sati na email adresu: info@momad.hr
Broj sudionika je ograničen.

Također, Umjetnička galerija Dubrovnik u subotu, 24. srpnja u sklopu programa ‘Subotnja kava u Galeriji’ organizira druženje i razgovor s umjetnikom Eugeon Varzićem u 9 sati. Stručno vodstvo uz aktualnu izložbu ‘Sve su ti slike Ok’ održat će se u 10 sati, a sve zainteresirane posjetitilje kroz izložbu će provesti kustos izložbe, Vinicije B. Lupis, uz pratnju autora izložbe.

Izvrsna je ovo prilika za druženje s umjetnikom i još detaljnije upoznavanje njegovog umjetničkog izričaja budući da se na ovoj izložbi predstavio s djelima nastalim u razdoblju od 2016. do 2021. godine i to u tematici portreta i pejzaža. Nakon stručnog vodstva, svi posjetitelji, kako odrasli, tako i djeca, mogu se osvježiti kavom uživajući u pogledu s najljepše tarace u Gradu poštivajući aktualne epidemiološke mjere.

Povodom iste izložbe u ponedjeljak 26. srpnja, održat će se besplatna likovna radionica za djecu koju je osmislio i koju će voditi umjetnik Eugen Varzić. Radionica je namijenjena djeci u dobi od 7 -12 godina. Početak radionice je u 9 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 10 sati.

Nakon dječje likovne radionice održat će se besplatna likovna radionica za odrasle, odnosno umjetnik će održati demonstraciju slikanja gdje pojašnjava tehniku i način slikanja. Početak radionice je u 10 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 11.30 sati. Svi zainteresirani, i veliki i mali, mogu se prijaviti do 23. srpnja do 12 sati na email adresu: info@momad.hr Broj sudionika je ograničen.

Pročitajte još

Zadarski komorni orkestar nastupa u Dvoru

Dulist

NIKA RUŽARIJA OREPIĆ Konavosko pijanističko čudo na Muzičkoj akademiji

Mia Njavro Banić

U PONEDJELJAK Predavanje akademkinje Nelle Lonza u Lazaretima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija