Kultura

UZ IZLOŽBU ‘SVE SU TI SLIKE OK’ Stručno vodstvo, likovne radionice i subotnja kava u Galeriji

UZ IZLOŽBU 'SVE SU TI SLIKE OK' Stručno vodstvo, likovne radionice i subotnja kava u Galeriji

Povodom otvorenja izložbe ‘Sve su ti slike Ok’, suvremenog hrvatskog umjetnika Eugena Varzića, Umjetnička galerija Dubrovnik u petak, 23. srpnja organizira stručno vodstvo kroz izložbu, a sve zainteresirane posjetitilje kroz izložbu će provesti sam autor. Početak stručnog vodstva je u 11 sati. Predviđeno trajanje je do 11.30 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 22. srpnja do 13.30 sati na email adresu: info@momad.hr
Broj sudionika je ograničen.

Također, Umjetnička galerija Dubrovnik u subotu, 24. srpnja u sklopu programa ‘Subotnja kava u Galeriji’ organizira druženje i razgovor s umjetnikom Eugeon Varzićem u 9 sati. Stručno vodstvo uz aktualnu izložbu ‘Sve su ti slike Ok’ održat će se u 10 sati, a sve zainteresirane posjetitilje kroz izložbu će provesti kustos izložbe, Vinicije B. Lupis, uz pratnju autora izložbe.

Izvrsna je ovo prilika za druženje s umjetnikom i još detaljnije upoznavanje njegovog umjetničkog izričaja budući da se na ovoj izložbi predstavio s djelima nastalim u razdoblju od 2016. do 2021. godine i to u tematici portreta i pejzaža. Nakon stručnog vodstva, svi posjetitelji, kako odrasli, tako i djeca, mogu se osvježiti kavom uživajući u pogledu s najljepše tarace u Gradu poštivajući aktualne epidemiološke mjere.

Povodom iste izložbe u ponedjeljak 26. srpnja, održat će se besplatna likovna radionica za djecu koju je osmislio i koju će voditi umjetnik Eugen Varzić. Radionica je namijenjena djeci u dobi od 7 -12 godina. Početak radionice je u 9 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 10 sati.

Nakon dječje likovne radionice održat će se besplatna likovna radionica za odrasle, odnosno umjetnik će održati demonstraciju slikanja gdje pojašnjava tehniku i način slikanja. Početak radionice je u 10 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 11.30 sati. Svi zainteresirani, i veliki i mali, mogu se prijaviti do 23. srpnja do 12 sati na email adresu: info@momad.hr Broj sudionika je ograničen.

Pročitajte još

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Luko Paljetak poklonio sliku Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist

ART RADIONICA LAZARETI Plesna predstava kao reakcija na rat u Ukrajini

Dulist