DuList IN

USUSRET ‘LUMIARTU’ Uživajte u igri svjetlosti na Sponzi uz glazbu Cobblestone Echoesa

blank

Igra svjetlosti na Sponzi uz glazbenu pratnju Cobblestone Echoes sastava najavit će ovogodišnji Festival svjetlosti ‘Lumiart’ koji nas čeka početkom studenog.
Ovim najavnim audiovizualnim događajem, koji će se održati u petak, 1. rujna s početkom u 21:30 predstavit će se idejni začetnici i organizatori dubrovačkog festivala svjetlosti, Pixel Design, uz glazbenu pratnju Cobblestone Echoes sastava kojega čine Haris Laus, Tomislav Grković i Boris Gutić. Oni, najavljuju organizatori, stvaraju jedinstven glazbeni doživljaj spajanjem elektronike i svirke uživo te su savršena podloga za igru svjetlosti koja Dubrovčane i njihove posjetitelje očekuje na Sponzi.
-Ovo najavno događanje za Festival svjetlosti ‘Lumiart’ 2023 predstavlja spoj kreativnosti, glazbe, inovacije, tehnologije i umjetnosti i izvedbe uživo, koje će vas povesti na nezaboravno audiovizualno putovanje – navode organizatori te dodaju kako je na repertoaru pažljivo odabran izbor originalnih kompozicija te obrada poznatih pjesama u njihovom originalnom stilu, a stilski, radi se o kombinacijama funka, soula i rocka s modernim elektronskim žanrovima poput housea i breakbeata, komponiranih od Cobblestone Echoes popraćeno uživo 3D mapping projekcijama i vizualnim efektima.
Ono najbolje tek slijedi na Festivalu svjetlosti ‘Lumiart’ 2023, koji će se održati od 3. do 5. studenoga 2023.

Pročitajte još

Meksičko vjenčanje iz snova Fani Stipković i Fernanda Hierra

Dulist

16-godišnja Metkovka oduševila Severinu i ostatak žirija u prvoj epizodi SuperStar-a

Dulist

[FOTO] Matador u Revelinu oduševio melodičnim i progresivnim setom

Dulist