Županija

Uspjeh Centra za rehabilitaciju Josipovac na državnom natjecanju u bowlingu

Prvenstvo Hrvatske u bowlingu za osobe s intelektualnim teškoćama održano je u Zagrebu od 4. do 5. travnja 2023. godine, na kojem su nastupile 24 ekipe. Centar za rehabilitaciju Josipovac nastupio je na natjecanju i ostvario odlične rezultate u svojim skupinama!

Osvajači medalja su: Dženan Grošonja (1.mjesto), Jadranka Vukorep (2. mjesto), Joško Jović (4. mjesto), Ana Sambrailo (4. mjesto) i Mare Radonić (5. mjesto).

– Naši korisnici obogatili su putovanje na natjecanju u Zagrebu odlaskom i u glavni grad Slovenije! U Ljubljani su prošetali gradskim trgom i popili kavu, uz koju su razradili taktiku za finale natjecanja. Nakon toga turističkim vlakićem razgledali su njene znamenitosti kao što su Ljubljanski dvorac, Zmajski most i ostale turističke atrakcije – istaknuli su iz Centra za rehabilitaciju Josipovac.

Pročitajte još

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

SILVIO NARDELLI Prijepor oko trase brze ceste treba riješiti čim prije i započeti s projektiranjem

Andrea Falkoni Račić

Agro etno park Žabac dobitnik ‘Zlatne naranče’!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija