Županija

ULAGANJE U ZDRAVSTVENI NADSTANDARD Fizijatrijskoj ambulanti na Grudi vrijedni novi uređaji

ULAGANJE U ZDRAVSTVENI NADSTANDARD Fizijatrijskoj ambulanti na Grudi vrijedni novi uređaji

Ambulanta fizikalne terapije Doma zdravlja na Grudi opremljenija je od srijede za dva vrijedna nova uređaja – terapeutski UZV i suspenziju – pomagalo za vježbu.

Primopredaji uređaja vrijednih više od pet tisuća eura, koje su sufinancirali Općina Konavle i Opća bolnica Dubrovnik, nazočili su jutros konavoski načelnik Božo Lasić i ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić.
Načelnik Lasić je ovom prilikom zahvalio ravnatelju Bekiću na prepoznavanju potreba stanovnika Konavala te istaknuo kako je ovo još jedan vid ulaganja u naš zdravstveni nadstandard.

– Ovi prijeko potrebni uređaji će omogućiti našim ljudima dodatnu razinu kvalitete zdravstvene zaštite. Moram ovdje istaknuti kako naša Općina već odavno ima značajno viši zdravstveni nadstandard u odnosu na brojne druge općine bilo u našem okruženju, ali i dalje. Osim što sufinanciramo ispostavu Hitne pomoći u ZL Dubrovnik, također izdvajamo značajna sredstva i za funkcioniranje kardiološke ambulante i fizijatrijske ambulante na Grudi, ali i brojne laboratorijske pretrage – napomenuo je načelnik Lasić.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist