Aktualno

Urednik najvećeg slovenskog turističkog portala posjetio Ston

Turistička zajednica Općine Ston ugostila je novinara Petera Gaveza, urednika najvećeg turističkog web portala Pag.si u Sloveniji koji je baziran na promociji Hrvatske kao idealne turističke destinacije. Dugogodišnja ljubav prema Hrvatskoj potaknula ga je da pokrene web portal kojim promovira poznate i manje poznate kutke Lijepe naše.
Na njegovoj listi našao se i Ston, gradić kojeg je oduvijek želio posjetiti i upoznati njegove povijesno-kulturne znamenitosti. Tijekom svog posjeta prošetao se tvrđavom Kaštio i stonskim zidinama, naučio je ponešto o stoljetnoj tradiciji proizvodnje i načina berbe soli u jednoj od najstarijih solana u svijetu, degustirao kamenice u Malostonskom zaljevu te uživao u bogatoj ponudi peljeških vina u lokalnim vinarijama te u Muzeju vina u Putnikovićima. Posebno ga je oduševila gastro-enološka ponuda za koju smatra da je vrlo bogata i raznolika, a Stonske makarule će zasigurno svima preporučiti jer se s njima posebno oduševio.

Pročitajte još

KONAVLJANI TVRDE Pod krinkom zaštite Prahivca ‘guraju’ se vlastiti interesi

Dulist

VIDEO/Uručene diplome ‘bakalarima’ i magistrima Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

ZA VIKEND Sve policijske snage na terenu u velikoj akciji nadzora droge i alkohola u prometu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija