DuList IN

UPISI U PROLJETNU GRUPU Vrijeme je da otkrijete salsu!

ritmo de salsa06

Vrijeme je da otkrijete salsu! – poručuju iz udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik i najavljuju upise u novu, proljetnu grupu! Prvi sat upisa zakazan je za utorak 15. veljače u 20.30, uz obaveznu prijavu.
-Nije vam potrebno nikakvo plesno predznanje, samo dobro raspoloženje i volja! – kažu dubrovački salserosi.
Satovi će se održavati dvaput tjedno: utorkom i petkom od 20.30 do 22 sata, u zgradi tzv. Mala Venecija ispred Hotela Lapad. Sati traju 90 minuta. Za dvoranu je potrebna posebna obuća, npr. tenisice s tankim đonom, ‘baletanke’ su dobra opcija za cure, a štikle se definitivno ne preporučuju. Obuća ne treba biti nova, dapače starija se bolje kliže. Može se plesati i u čarapama. Najbolje je obući udobnu odjeću.

Sve detalje o upisima potražite na Facebook stranici Đeplešeš – Ritmo de Salsa Dubrovnik.

Inače, udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik osnovana je 2013. godine i u devet godina predivna priča o plesu, druženju, zabavi i uživanciji u pozitivnoj atmosferi uspješno se gradila. Uz redovite ljetne partyje te posebne zabave zimi, udruga je kroz godine gostovala na cijelom nizu festivala i radionica u regiji, povezivala se s brojnim drugim školama, a ljubav Dubrovčana prema afro-karipskim plesovima samo je rasla. Vrhunac je svakako bio prvi salsa festival u Dubrovniku – „Đe Plešeš? Dubrovnik Salsa Festival”, koji je udruga organizirala u veljači 2020. godine, desetak dana prije početka pandemije u Hrvatskoj.

Pročitajte još

Tko u lipnju dolazi na Slano Film Days?

Dulist

[FOTO] KAO DA JE SRCE SEZONE Koga smo sve ‘uhvatili’ u điru?

Dulist

USKORO VJENČANJE GODINE NA LOVRJENCU Sin Roda Stewarta i zaručnica ljetuju u Gradu uoči velikog dana

Dulist