DuList IN

ULAZ BESPLATAN U Orlando stiže Nemeček

ULAZ BESPLATAN U Orlando stiže Nemeček

U Dubrovnik stiže noise folk band Nemeček koji uspješno spaja rock glazbu s psihodelijom i etno elementima. Koncert će se, uz slobodan ulazak, održati u klubu Orlando u četvrtak, 15. lipnja od 21 sat u zajedničkoj organizaciji Art radionice Lazareti i Audiovizualnog centra Dubrovnik te uz potporu udruge mladih Orlando.
Nemeček je prisutan na alternativnoj sceni već dosta dugo a sve to pod palicom Vedrana Živkovića (tambura, vokal). Uz njega u Dubrovnik stižu Leo Beslać (synthovi i back vokal) te Borna Maksan (bubanj, back vokal)
Godine 2021. izbacili su hvaljeni album ‘Prokletije’ kao dio planirane trilogije. Band u svome zvuku priziva podjednako heroje noisea i post-punka, a ujedno plovi valovima tradicionalnih melodija i ritmova koji su bliski našem podneblju.
Ovaj koncert je ostvaren u sklopu programa Art radionice lazareti / Platforme za Lazarete u suradnji s udrugom Audiovizualni centar Dubrovnik uz potporu godišnjih programa od strane Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske te Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

ULAZ BESPLATAN U Orlando stiže Nemeček

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist