DuList IN

Ugledni magazin dodijelio vinu ‘Ernest Tolj Dingač’ 99 bodova!

Vinarija Saints Hills ponovno slavi jer je njihovo vino Ernest Tolj Dingač dobilo 99 bodova od uglednog Wine Enthusiast magazina.

Ovo je već drugi put da je to vino nagrađeno velikim brojem bodova, što potvrđuje iznimnu kvalitetu ovog vina. Kontinuirani uspjeh na vinskoj sceni odraz je stručnosti i posvećenosti koju obitelj Tolj ulaže u svako vino koje proizvodi, ističu iz vinarije.

Osim što cijeli svijet uživa u jedinstvenom okusu vina Dingač, svi koji ga podržavaju znaju da čine nešto dobro za zajednicu i doprinose stvaranju bolje budućnosti za djecu. Ernest Tolj, ne samo da je stručnjak u proizvodnji vrhunskih vina, već je i posvećen humanitarnim naporima. Sav prihod od prodaje ovog vina usmjerava se prema ‘Saints Hills for Kids’ zakladi, koja pomaže djeci bez roditeljske skrbi, bolesnoj djeci i djeci s poteškoćama u razvoju.

Vino Ernest Tolj Dingač plod je najboljih loza sa odabranih dijelova vinograda u Dingaču te se radi u najboljim godinama. Takva selekcija omogućuje zaista posebne izraze sorte i terroira, te osigurava da ono što je u boci uvijek bude na najvišoj razini kvalitete. Vino nakon fermentacije odležava u novim hrastovim bačvama dvije godine te nakon toga zrije u boci do konačnog susreta s ljubiteljima ovog vina.

Ovo priznanje stavlja Ernest Tolj Dingač u sam vrh najboljih svjetskih vina, a ima poseban značaj jer se radi o autohtonoj sorti vina koja tek nedavno počinje dobivati svjetsko priznanje za svoju izvanrednu kvalitetu.

Pročitajte još

‘BESKOMPROMISNI STAND-UP’ Glumac i komičar Semir Gicić za Lucijin osmijeh!

Dulist

[FOTO] STIŽE I ‘JEŽ JUGAŠ’ DuList sudjeluje na Torta Partyju sa slatkim remek djelom!

Dulist

VOJKO V NA VOJNOVIĆU Popularni reper oduševio dubrovačku publiku

Dulist