Aktualno

U UTORAK Edukativno predavanje na temu ekranizma u Stonu

U Narodnoj knjižnici Ston, u utorak, 25. listopada u 17.30 sati održat će se pripovijedanje priče za djecu i edukativno predavanje za odrasle na temu ekranizma (ovisnost o komunikacijsko-informacijskim tehnologijama) i njegove posljedice na djecu i mlade. Voditeljica je Maja Punoš Rebić, školska knjižničarka u Gimnaziji dr. Mate Ujevića i OŠ Josip Vergilij Perić u Imotskom i autorica slikovnice ‘Priča o Mudroj sovi.

Prva je to hrvatska priča za djecu koja govori o važnosti knjižnica, čitanja, obrazovanja te o borbi s epidemijom ekranizma, prekomjernom uporabom informacijskih i komunikacijskih tehnologija u životu djece i odraslih. Autorica kroz priču, na djeci razumljiv i poticajan način, daje rješenje kako pobijediti Knjigomrza i pomoći Mudroj sovi u namjeri da djecu učini pametnom i mudrom poput nje te zašto je važno čitati i oduprijeti se ovisnosti o ekranima. Nakon pripovijedanja ove poučne priče održat će se edukativno predavanje i razgovor na temu ekranizma i načinima njegovog sprječavanja.

Pročitajte još

GRAD SE ‘ISPRSIO’ Gotovo milijun i pol kuna za Graša i osam koncerata

Dulist

Tomislav Bačić novi predsjednik Strukovne grupe građevinara

Dulist

Gabrijela Žalac proslavila rođendan novcima iz EU, potrošila skoro 24 tisuće kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija