DuList IN

U OBILASKU SA SANDROM Harrison Ford i Calista Flockhart impresionirani bogatom poviješću Dubrovnika

Holivudska zvijezda Harrison Ford udomaćio se u Gradu! U Dubrovniku već nekoliko dana boravi sa suprugom Calistom Flockhart i sinom Liamom, a nakon jučerašnjeg obilaska Lopuda, ovo su jutro odlučili provesti u razgledavanju grada. S našom kulturnom i povijesnom baštinom u trosatnoj turi upoznala ih je Sandra Milovčević u ime Turističke zajednice grada Dubrovnika.

-Oboje su oduševljeni Gradom i njegovim ljepotama – rekla nam je Sandra Milovčević dodavši kako su u trosatnom obilasku posjetili Dominikanski i Franjevački samostan i Knežev dvor te se upoznali s poviješću našeg grada i njegovom kulturnom baštinom.

-Sve ih je jako zanimalo te su impresionirani bogatom poviješću Dubrovnika i svime što su vidjeli. Naše more im je predivno, bili su i po otocima te ih je sve što su dosad obišli oduševilo – govori dalje Sandra, koju su oboje oduševili. ‘Jednostavni su, skromni i skroz pristupačni’, rekla je za DuList.

Naravno, njihova trosatna šetnja nije mogla promaknuti njegovim brojnim obožavateljima. Tako su ih u obilasku susretali i vodiči koji su svoje grupe zamolili za diskreciju, no naravno bilo je i onih koji nisu htjeli propustiti priliku slikati ovu svjetski poznatu filmsku zvijezdu.

-Na svakom su ga koraku zaustavljali obožavatelji s kojima bi se zastao slikati, osim kad smo nailazili na stvarno velike grupe kada bi ih jako ljubazno odbio – prepričava nam Sandra današnje dojmove, a u ime Turističke zajednice grada Dubrovnika uručila im je i poklone za uspomenu.

Svi oni koju su Harrisona Forda i Calistu Flockhart susreli ovog utorka po gradu dojma su kako su zaista uživali u điru gradskim mirima. Ipak, ugledavši Forda u jednom trenutku kako preši preko Ploča, ljudi su promislili kako su mu dosadili obožavatelji, no ispostavilo se kako je zapravo u obilasku grada i uživanju u njegovim ljepotama izgubio pojam o vremenu te je žurio na neodgodivu obvezu. Nadamo se da istinski uživa u Dubrovniku te da će mu ostati u lijepom sjećanju.

Pročitajte još

‘TI SI MOJA DEFINICIJA SAVRŠENSTVA’ Lijepa Dubrovkinja objavila preslatku fotografiju sa sinčićem Maurom

Dulist

RAZGOVOR: MARIJO BEKIĆ U dubrovačkoj bolnici 75 posto zaposlenih s COVID potvrdom

Iva Dedo

DONOSIMO DETALJE SASTANKA O TUP-U Glavinić: Optimistični smo. I Grad smatra da se ovaj prostor na neki način mora očuvati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija