DuList IN

U OBILASKU SA SANDROM Harrison Ford i Calista Flockhart impresionirani bogatom poviješću Dubrovnika

Holivudska zvijezda Harrison Ford udomaćio se u Gradu! U Dubrovniku već nekoliko dana boravi sa suprugom Calistom Flockhart i sinom Liamom, a nakon jučerašnjeg obilaska Lopuda, ovo su jutro odlučili provesti u razgledavanju grada. S našom kulturnom i povijesnom baštinom u trosatnoj turi upoznala ih je Sandra Milovčević u ime Turističke zajednice grada Dubrovnika.

-Oboje su oduševljeni Gradom i njegovim ljepotama – rekla nam je Sandra Milovčević dodavši kako su u trosatnom obilasku posjetili Dominikanski i Franjevački samostan i Knežev dvor te se upoznali s poviješću našeg grada i njegovom kulturnom baštinom.

-Sve ih je jako zanimalo te su impresionirani bogatom poviješću Dubrovnika i svime što su vidjeli. Naše more im je predivno, bili su i po otocima te ih je sve što su dosad obišli oduševilo – govori dalje Sandra, koju su oboje oduševili. ‘Jednostavni su, skromni i skroz pristupačni’, rekla je za DuList.

Naravno, njihova trosatna šetnja nije mogla promaknuti njegovim brojnim obožavateljima. Tako su ih u obilasku susretali i vodiči koji su svoje grupe zamolili za diskreciju, no naravno bilo je i onih koji nisu htjeli propustiti priliku slikati ovu svjetski poznatu filmsku zvijezdu.

-Na svakom su ga koraku zaustavljali obožavatelji s kojima bi se zastao slikati, osim kad smo nailazili na stvarno velike grupe kada bi ih jako ljubazno odbio – prepričava nam Sandra današnje dojmove, a u ime Turističke zajednice grada Dubrovnika uručila im je i poklone za uspomenu.

Svi oni koju su Harrisona Forda i Calistu Flockhart susreli ovog utorka po gradu dojma su kako su zaista uživali u điru gradskim mirima. Ipak, ugledavši Forda u jednom trenutku kako preši preko Ploča, ljudi su promislili kako su mu dosadili obožavatelji, no ispostavilo se kako je zapravo u obilasku grada i uživanju u njegovim ljepotama izgubio pojam o vremenu te je žurio na neodgodivu obvezu. Nadamo se da istinski uživa u Dubrovniku te da će mu ostati u lijepom sjećanju.

Pročitajte još

POSJETILI SMO NAGRAĐENI OPG Zlata vrijedna obitelj Trojanović

Maria Prkut

Nenad Bakić izračunao koliko punjači za mobitel ‘gutaju’ struje

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija