Zanimljivosti

U nedjelju Festival zelene menestre

U nedjelju Festival zelene menestre

Iz Agroturizma Konavle obavještavaju kako je ulaznice za Festival zelene menestre i vina, koji se održava u nedjelju u Grudi, moguće kupiti u pretprodaji na nekoliko mjesta u gradu.

Caffe bar Giro (Dubrovnik), Figurin (Cavtat), As i Sierra (Čilipi), Mirakul i Pergola (Gruda), kao i na domaćinstvima u okviru Dana otvorenih vrata konavoskih agroturizama, po cijeni od 50 kuna. Također, ulaznice će biti moguće kupiti i na samom ulazu na Festival po cijeni od 70 kuna.

Inače, Danima otvorenih vrata konavoskih agroturizama nastavlja se manifestacije Mirisi Božića u Konavlima 2013., gdje posjetitelji još danas mogu uživati u gastronomskoj ponudi i drugim sadržajima konavoskih agroturizama po promotivnim cijenama.

U danima otvorenih vrata sudjeluju četiri konobe (Agroturizam Carevina, Agroturizam Kameni Dvori, Konoba Konavle i Seosko domaćinstvo Brautović), zatim četiri kušaonice vina i likera (Izletište Klaić, Malvasija Karaman, OPG Nikša Bratoš, i Vinarija Crvik), kušaonica ulja OPG Glavinja i tri baštinska lokaliteta (Sokol Grad, Zavičajni muzej Konavala i Konavoska kuća – Etnozbirka Bokarica.

Posebnost ovogodišnjih Dana otvorenih vrata konavoskih agroturizama je 'program plus' na većini domaćinstava, koji uključuje živu muziku od 18 do 21 sati.
 

Pročitajte još

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist