Županija

U konavoski Dom za starije stigla donacija vrijedna 10 tisuća dolara

Udruga Libertas Foundation iz San Pedra i Konavosko dobrotvorno društvo iz Los Angelesa su još jednom pokazali veliko srce u pomaganju rodnog zavičaja. Osigurali su donaciju u iznosu od 10.169,56 dolara kojom je kupljena oprema za Dom za starije i nemoćne osobe Konavle za kvalitetniji i ugodniji život korisnika Doma.

Ove udruge u Kaliforniji su osnovali ljudi porijeklom iz Dubrovnika i raznih dijelova naše Žžpanije, s ciljem pomoći domovini kako bi kroz mnogobrojne inicijative i akcije pomaganja stvorili bolje uvjete života za naše ljude.

– Dom za starije i nemoćne osobe Konavle zahvaljuje na njihovoj humanosti, solidarnosti i dobročinstvu koje su pokazali kroz vrijednu donaciju opreme za Dom. Naši iseljenici su opet pokazali iznimnu ljubav i neraskidivu vezu prema domovini – poručili su iz Općine Konavle.

Pročitajte još

PROVJERILI SMO Više građanskih brakova, a manje razvoda u 2021. godini!

Maria Prkut

NA SJEDNICI VLADE Lokve u Majkovima proglašene prvim herpetološkim rezervatom u Hrvatskoj

Dulist

Razmišljate pokrenuti nešto svoje? Županijski Centar za poduzetništvo ima rješenje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija