Aktualno

U KONAVLIMA Završen tjedan biodinamičke i ekološke poljoprivredne proizvodnje

Protekli je tjedan Agroturizam Konavle bio u temi biodinamičke i ekološke poljoprivredne proizvodnje. U skladu s tim održala su se dva predavanja. Prvo u srijedu 15. veljače kada je dr.sc. Dijana Posavec, ravnateljica Centra dr. Rudolfa Steinera govorila o biodinamičkoj agrikulturi u funkciji održive poljoprivredne prakse i drugo u subotu 18. veljače kada su svi zainteresirani slušali o ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji na primjeru dobre prakse vinarije Križ dr. sc. Marijete Čalić i Denisa Bogojevića Marušića.

-Vinarija Križ ujedno je i prvi certificirani ekološki proizvođač grožđa u Županiji. Veseli činjenica da nisu jedini ekološki proizvođači i da njihov primjer slijede i drugi u želji da budu održivi i prepoznatljivi na tržištu. Kako bi Konavle i dalje bile destinacija izvrsnosti ruralnog turizma potrebno se educirati i držati korak s vremenom, navode iz Agroturizma Konavle.

Pročitajte još

GRADSKE ULIČNE IGRE Oni su najbolji u basketu i nogotenisu

Dulist

Biskup Glasnović prvi put predmolio pobožnost križnog puta na Srđu

Dulist

Dođi i ti na dobrovoljno darivanje krvi, spasi nečiji život!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija