Aktualno

PARKING TIM ‘Ravnatelj Bekić opstruira naše poslovanje. Parking kraj bolnice nastavljamo naplaćivati’

PARKING TIM 'Ravnatelj Bekić opstruira naše poslovanje. Parking kraj bolnice nastavljamo naplaćivati'

Iako je Uprava Opće bolnice Dubrovnik obavijestila javnost kako se parkiranje ispred ove zdravstvene ustanove neće naplačivati nakon 25. veljače, budući da je raskinut ugovor s dosadašnjim zakupcem, tvrtka Parking Tim ima drukčije mišljenje.

– Nakon priopćenja Uprave Opće bolnice Dubrovnik da je Ugovor o zakupu parkirališta raskinut i da će se naplaćivanje obavljati do 25. veljače 2023. godine, ovim putem obavještavamo javnost i sve korisnike usluga parkirališta u krugu Opće bolnice Dubrovnik da Parking Tim d.o.o. nastavlja obavljati djelatnost upravljanja, održavanja nadzora i naplate parkiranja i nakon 25. veljače 2023. godine pa sve do okončanja sudskog postupka koji je Parking Tim d.o.o. pokrenuo protiv Opće bolnice Dubrovnik – ističu iz ove tvrke u priopćenju za medije.

– Naime, kako je javnost bila izvještavana unazad 18 mjeseci, ugovorni odnos između Opće bolnice Dubrovnik i Parking Tim-a nastavljen je i nakon 1. kolovoza 2021. godine i još traje unatoč neistinitim i izvrnutim tvrdnjama ravnatelja Bekića. Ravnatelj Bekić tijekom 18 mjeseci iznosi neistine o prirodi pravnog odnosa između Parking Tim-a i Opće bolnice Dubrovnik čime nanosi štetu u poslovanju Parking Tim-a. U rujnu 2022. godine na inicijativu opunomoćenika Opće bolnice Dubrovnik započeli su pregovori Parking Tim-a i Opće bolnice Dubrovnik o novim uvjetima i izmjenama odredbi Ugovora sklopljenog 1. 8. 2015 godine. Sve izmjene prvenstveno u pogledu cijene i zakupnine bile su prihvaćene s obje ugovorne strane te je ujedno i dogovoran termin potpisivanja tako izmijenjenog Ugovora. Neposredno prije samog potpisivanja ravnatelj Bekić iz nama nepoznatih razloga naprasno mijenja opunomoćenike koji su sudjelovali u pregovorima s Parking Tim-om i opunomoćuje drugog zastupnika. Parking Tim d.o.o. nakon zaprimljene obavijesti o otkazu Ugovora pismenim putem pozvao je Upravu Opće bolnice Dubrovnik na rješavanje spora mirnim putem, no uprava Opća bolnice Dubrovnik je sve pozive u potpunosti neprofesionalno ignorirala, ne uzimajući u obzir štetne posljedice koje će za vrijeme trajanja ovog sudskog spora trpjeti isključivo i jedino korisnici parkirališta Opće bolnice Dubrovnik i društvo Parking Tim d.o.o.. Ujedno, Uprava Opće bolnice Dubrovnik uz svu prezaduženost u priopćenju za medije najavljuje besplatno parkiranje i odriče se iznosa zakupnine i preuzima troškove održavanja zemljišta…? Ne sumnjamo da će ravnatelj Bekić i dalje nastaviti opstruirati poslovanje društva Parking Tim d.o.o. i u javnosti negirati sve izneseno, ali o svemu navedenom postoji pisana korespondencija i dokazi – zaključuju iz tvrtke Parking Tim.

Pročitajte još

Kako pad inflacije, ukidanje APN-a i rast kamata na stambene kredite utječu na tržište nekretnina?

Ivana Mijić Vulinović

ELAFITI SLALOM Požurite, uskoro završava prvi krug prijava

Dulist

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist.hr