Županija

KONAVLE Predstavljen natječaj ‘Konkurentnost turističkog gospodarstva’

Centar za poduzetništvo d.o.o. je u suradnji s Općinom Konavle jučer održao prezentaciju objavljenog natječaja Ministarstva turizma ‘Konkurentnost turističkog gospodarstva’, pri čemu su sudionicima predstavljene sve mjere u okviru natječaja, kao i uvjeti prijave na natječaj.

Predmet natječaja je dodjela bespovratnih sredstava za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva kroz potporu ulaganjima u povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata, razvoj posebnih oblika turizma, razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda te održivi razvoj.

Za dodjelu bespovratnih sredstva prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge) i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), a natječaj je otvoren od 28. siječnja 2019. do 1. ožujka 2019.

Za dodatne informacije možete se javiti na kontakt tel 020/418-401 ili e-mail dcp@dcp.hr

Pročitajte još

Dobroslavić: ‘Temeljna politika EU-a je poljoprivredna politika i hrana’

Dulist

Prilika za početnike – slobodan poslovni prostor u Poduzetničkom inkubatoru

Dulist

ISPUNITE ANKETU! Županija provodi istraživanje o javnom prijevozu putnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija