Županija

ČESTITKA ŽUPANA DUBROVKINJI TEREZI ‘Nikada ne izgubite taj žar kojeg imate u sebi’

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku mladoj Dubrovkinji Terezi Buconić koja je nedavno osvojila priznanje ‘Ponos Hrvatske’ za svoj rad kroz grupu ‘Čarolija darivanja’ gdje je skupljala darove za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi zbrinute u domovima te za osobe treće životne dobi smještene u domove za starije i nemoćne osobe.

‘Poštovana Tereza,

primite moju najiskreniju čestitku kao dobitnica nagrade Ponos Hrvatske. Zadovoljstvo mi je i čast zahvaliti se tako mladoj osobi na predanom humanitarnom radu s djecom bez odgovarajuće roditeljske skrbi, ali i starijim sugrađanima. Vjerujem da će Vam ovo priznanje dati dodatnu motivaciju da ustrajete u radu kojeg tako nesebično obavljate, a koji nesumnjivo za mnoge predstavlja radost i osjećaj ispunjenosti.

Želim Vam da nikada ne izgubite taj žar koji imate u sebi, on vas čini ponosom svih nas, Ponosom Hrvatske’, stoji u potpisu župan Nikola Dobroslavić.

Pročitajte još

OPREZNO VOZITE Srušeno stablo u Platu napravilo ‘kaos’ na cesti

Dulist

Županijske brojke kažu: 157 je posto više dolazaka i 75 posto više noćenja nego u studenom 2021.

Dulist

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija