Zanimljivosti

U Dubrovnik stiže ‘profesionalna ljubavnica’ Gweneth Lee. Seksom spašava brakove, što kažete na to?

U Dubrovnik stiže 'profesionalna ljubavnica' Gweneth Lee. Seksom spašava brakove, što kažete na to?

Britanka Gweneth Lee (49), serijska ljubavnica, opisuje kakav je osjećaj putovati svijetom i spavati s tuđim muževima, čineći time ‘dobra djela’. Iako je mnogi osuđuju, odlučna je u tvrdnji da spašava mnoge brakove. Što kažete na to? Gweneth planira uskoro ‘skoknuti’ do Dubrovnika i to s financijskim direktorom s kojim se viđa već nekoliko godina.

– On je oženjen i njegova žena je prestala seksati se s njim. Ona je svjesna da on viđa druge žene i žmiri na to. Idemo na produženi vikend – kaže Lee koaj se veseli dolasku u naš grad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Inače, ona po svijetu pomaže zadovoljiti seksualne fantazije oženjenih muškaraca, ali, unatoč tome što drugi misle, ona vjeruje da pomaže spasiti brakove mnogih. Ona tako živi već 10 godina! Sve je počelo kada se odlučila pridružiti vodećoj britanskoj stranici za afere, dok je još bila u braku sa svojim pokojnim suprugom Robertom, za kojeg tvrdi da ga je jako voljela, ali je priznala da ju je također varao tijekom braka, prenosi 24sata.

Ove godine se već provela s trojicom oženjenih ljubavnika na raskošnim inozemnim putovanjima, a tijekom 2020. uopće nije putovala, što joj je teško palo. Ali unatoč svojim vrućim i ponekad nastranim bjegovima, Gweneth također ima stalne ljubavnike koje viđa svakih mjesec dana.
Za kraj priče, Lee se ‘ispovjedila’. Kaže da, iako je mnogi osuđuju zbog onoga što radi, ona zapravo vjeruje da održava brakove svojih ljubavnika.
Rekla je da nikada ne bi željela prekinuti nečiji brak, niti imati stvarnu posvećenu vezu s bilo kojim od svojih ljubavnika. Umjesto toga, ona jednostavno pomaže muškarcima da istraže svoje seksualne želje kako bi osigurala da su njihove potrebe zadovoljene u spavaćoj sobi.
– Optužuju me da nemam morala i da sam ‘rušiteljica brakova’. Slučaj je upravo suprotan, ja sam spasilac brakova. Kad bi svi moji ljubavnici morali ostati vjerni svojim ženama do kraja života, svi bi se razveli – ističe ona dodajući da njihovi brakovi funkcioniraju upravo jer im je dozvoljeno malo slobode i znaju da ako izađu s njom, neće biti problema, prenosi 24sata.

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist