Zanimljivosti

U Čajkovićima svanulo odlagalište auto guma

U Čajkovićima, kraj ljetnikovca Bozdari niklo je još jedno divlje odlagalište starih auto guma i smeća, javlja eko aktivistica Jadranka Šimunović.

– Ovih dana ponovo su se oglasili naši sugrađani preko našeg Zelenog telefona Eko-Fona pitajući se tko je dozvolio odlaganje starih auto guma i smeća u Čajkovićima, odnosno u Čajkovića špilji nedaleko ljetnikovca Bozdari u zaštićenoj Rijeci dubrovačkoj…?

Dijelimo ogorčenost naših sugrađana kako zaštićena Rijeka dubrovačka sve više postaje gradsko odlagalište i da svatko čini što ga je volja. Evo i jutros smo točno u 9,20 h vidjeli jedan bijeli kamion kako iskrcava šut i smeće na divljem odlagalištu ispod Pobrežja na putu za Osojnik iznad ljetnikovca Bobali! Gdje su komunalne službe Grada da ovo sve zaustave – pita se dalje Jadranka Šimunović.

Pročitajte još

BOGAT I RAZNOLIK PROGRAM Završio je deseti Festival znanosti

Dulist

T POD DEMO Dubrovački tim osmislio uređaj za čišćenje mora

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Otvorena Zračna luka Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija