Aktualno

U 2011. prodano više stanova

Dok je 2005. godine zabilježena prodaja ukupno 1.404, a vrhunac je dosegnut 2008. s prodajom 1.533 nekretnine, u protekloj je godini prodano 675 nekretnina na području Dubrovnika.

 
Riječ je o podacima koji su izneseni u Hotelu More na jučer održanoj sjednici Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina koja djeluje u okviru Hrvatske gospodarske komore. Na sjednici je, između ostaloga prema dnevnom redu bilo biranje predsjednika i zamjenika Strukovne grupe na četverogodišnji mandat. Za predsjednika je ponovo izabran Frano Bezić iz tvrtke Spes d.o.o., a za njegovu zamjenicu je potvrđena prijašnja potpredsjednica Mirjana Alavija iz tvrtke Alavija d.o.o.
 
U prilogu pogledajte prezentaciju sa Strukovne grupe vezano za trendove na tržištu nekretnina (uz napomenu da uočite kako je prodaja stanova u 2011. ipak u blagom porastu u odnosu na prethodnu godinu).
 

Pročitajte još

DUGOGODIŠNJA TAJNICA Daria Prebisalić iz Atlantske plovidbe prešla u ‘Blaga djela’

Dulist

‘CURIOUS CARD’ Ante i Damir stvorili igru o lokalnim kuriozitetima

Dulist

Grofovi obilježili 30. obljerrnicu osnutka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija