DuList PROMO

TURISTIČKA ZAJEDNICA RASPISUJE Javni poziv za prikupljanje informacija za izradu klasterske brošure

Klaster Dubrovnik, u koji su uključene Turističke zajednice općina Mljet, Dubrovačko primorje, Župa Dubrovačka, Konavle i Turistička zajednica grada Dubrovnika kreiraju novu zajedničku brošuru i web stranicu.

Ovim putem se pozivaju gospodarski subjekti s navedenih područja (Mljet, Dubrovačko primorje, Župa Dubrovačka, Konavle i Dubrovnik) da prijave svoju gospodarsku djelatnost na žutim stranicama u brošuri i na web stranici Klastera Dubrovnik.

Gospodarske djelatnosti obuhvaćene ovim pozivom su: ugostiteljstvo (restaurant, pizzeria, fast food, OPG, slastičarna, noćni klub), putničke agencije i rent-a-car, sport te posebne kategorije (usluge prilagođene osobama s invaliditetom, bisiklistima i vlasnicima kućnih ljubimaca). Ispunjene upitnike potrebno je poslati na tic@tzdubrovnik.hr zaključno s 31. svibnja 2023.

Javni poziv za prikupljanje informacija za izradu klasterske brošure

Pročitajte još

KIA EV TOUR Pridružite nam se utorak i srijedu jer budućnost vožnje počinje sada

Dulist

RESTORAN GLORIJET Spoj tradicije i suvremenosti na pjatu uz najljepši zalazak sunca

Dulist

Jeste li čuli za affogato? Pripremite se za inovativnu senzaciju okusa u čokoladnom kornetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija